Umrl znani slovenski glasbenik Tomaž, Gamsi žalujejo

27. jun. 2024, ob 19.52
57969
60 SEK

Sicer pa je leta 2019 v 50. letu umrl Marko Omahna, ki je bil dolgoletni član in glavni vokalist te priljubljene skupine.

LJUBLJANA – „Za vedno se je poslovil kitarist skupine Gamsi, Tomaž Palčič, oče našega Tomaža ml. Iskreno sožalje Tomažu ml. in družini,“ so zapisali v glasbeni skupini Mladi Gamsi. Sožalja prihajajo z vseh strani…

Skupino Mladi Gamsi se je na slovenski glasbeni sceni pojavila leta 2010. Že iz imena je razvidno, da nadaljujejo glasbeno tradicijo legendarnih Gamsov, ki so svoje čase »razturavali« širom po Sloveniji. Kljub vsemu pa so Mladi Gamsi ustvarili svojo prepoznavno glasbo, s katero na različnih prireditvah zabavajo mlade in stare, so zapisali pri Domžalcu.

Od leta 1993

Pokojni Palčič je bil član legendarnih Gamsov, ki so začeli kot skupina bratov Omahna iz Krtine pri Domžalah, to je bil takrat Ansambel bratov Omahna, ki je večkrat igral po raznih zabavah, veselicah in porokah. Takrat so bratje spoznali dvojec Damir Jurak&Vili Bertok. Domzalec.si piše, da so pod njunim mentorstvom posneli skladbo O, Korl. Poleg bratov Omahna sta takrat v razširjeni zasedbi sodelovala še bobnar Damir Jurak in danes pokojni kitarist Tomaž Palčič.

2019. umrl pevec

Sicer pa je leta 2019 v 50. letu umrl Marko Omahna, ki je bil dolgoletni član in glavni vokalist te priljubljene skupine.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Mladi Gamsi

57969
60 SEK