• C Novo mesto
  • 03:14
  • Pet, 01.07.2022

V Beogradu v Donavi našli truplo pogrešanega Mateja?

Identifikacija bo potrjena na podlagi analize DNK, s primerjavo DNK trupla z DNK profilom očeta pogrešanega Periša Nenada Periša, ki se je že odpravil v Beograd.

BEOGRAD – Kot javljajo srbski mediji, so v Donavi danes zjutraj okoli 9.30 našli truplo mlajšega moškega.

Brez uradne potrditve

Oblečen je bil v kavbojke, majico s sliko in belo supergo. Truplo je razpadajoče, identifikacija je v teku. Sumi se, da bi lahko šlo za Mateja Periša, a potrditve tega še ni, dodaja Index.hr.

Oče na poti v Beograd

Identifikacija bo potrjena na podlagi analize DNK, s primerjavo DNK trupla z DNK profilom očeta pogrešanega Periša Nenada Periša.

»DNK je treba še primerjati, a glede na oblačila najdeni mladenič ustreza Matejevemu opisu. Zelo težko mi je in pričakovali smo kakšno bolj veselo informacijo, a tudi s to resnico se bomo morali soočiti jaz in moja družina,« je za Slobodno Dalmacijo povedal Nenad Periš, oče pogrešanega Mateja. Oče se je že odpravil v Beograd.

Nepojasnjene okoliščine

Spomnimo: Dalmatinec Matej Periša je izginil v noči z 30. na 31. december lani. Stekel je iz kluba Gothic, tekel po ulicah Beograda (to so zabeležile tudi kamere, ki so jih pozorno pregledovali kriminalisti), poskušal ustaviti taksi, nato pa se je, kot je razvidno iz posnetkov nadzorne kamere restavracije Savanova, spustil po stopnicah proti Savi. Ni pa bilo dokaza, da bi pristal v reki.

Srbski portal Telegraf.rs javlja, da ima najdeni pokojnik na roki kovinsko uro,  v žepu pa je tudi mobilni telefon.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

dolenjske toplice
oglaševanje