• C Novo mesto
  • 02:46
  • Pet, 01.07.2022

Vaš seksoskop za teden od 20. do 26.6.

Vas zanima, kako pester bo prihajajoči teden?

Oven:

Če ste v paru, nikar ne izpustite priložnosti za romantičen konec tedna. Če pa ste samski, je zdaj idealen čas, da načrtujete zabavno noč v mestu, kjer boste spoznali svojo simpatijo. Ta teden je tudi večja možnost, da vas kontaktira vaš bivši ali bivša – nikar ne dovolite, da vas ponovno pritegne.

Bik:

Edina oseba, ki vas drži nazaj, ste vi sami. Nehajte čakati, da prava oseba pride mimo, ampak postanite proaktivni; pojdite na zabavo, udeležite se skupne vadbe ali preprosto ustvarite račun na spletni strani oziroma aplikaciji za zmenke in pojdite v akcijo.

Dvojčka:

Izkoristite večer in se pozabavajte. Ne jemljite vašega ljubezenskega življenja preresno in se prepustite toku sreče. Jupiter je na vaši strani in vam pomaga najti nekoga, ki vas bo sprostil in zabaval.

Rak:

Prehajate preko nenavadne faze v življenju, ko niste povsem predani svojemu ljubezenskemu ali spolnemu življenju, kar bo počasi postalo očitno tudi na drugih področjih v vašem vsakdanu. Kar vas je nekoč navduševalo, vas danes več ne pritegne. Čas je, da preizkusite nekaj novega; spremenite torej svojo erotično rutino, kupite kostume ali pripomočke in najdite tisto, kar vas najbolj zadovolji.

Lev:

Na žalost se vaša simpatija ne odziva na vaše poskuse, ker preprosto nimata skupne energije. Verjetnost, da boste ta vikend imeli zlomljeno srce, je žal zelo visoka. Postanite bolj realni do samih sebe in snemite vaša rožnata očala. Čeprav ste super privlačni in odlični v postelji, to še ne pomeni, da si nekdo želi dolgotrajnega razmerja z vami.

Devica:

Ne držite svoje osebnosti za štirimi stenami, spustite jo na plan in se v družbi povsem sprostite. Normalno je, da ste nepopolni, čustveni, raztreseni in obremenjeni. Ne skrivajte teh občutkov za masko in ljudje vas bodo sprejeli v svoj krog.

Tehtnica:

Če iščete ljubezen, ampak še vedno razmišljate o bivšem ali bivši, potem svojega ljubezenskega življenja ne jemljete dovolj resno. Romance so zabavne, ampak od njih ne smete pričakovati dolgotrajnega razmerja.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pexels

dolenjske toplice