• C Novo mesto
  • 20:50
  • Sob, 27.11.2021

VIDEO: Huda ura s točo nad severovzhodno Slovenijo, gasilci na pomoč, v MS prekinili tekmo

Prvi prekinitvi je botroval močan naliv. Ko pa je ta minil, je na terenu ostalo preveč vode. Kdaj bo tekma odigrana do konca, bo znano v prihodnjih dneh!

MARIBOR – Zle slutnje so se uresničile. Nad severovzhodom Slovenije se je zneslo močno neurje. Po 18. uri so začele nastajati močnejše nevihte, na posameznih lokacijah pa je padala tudi toča!

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanja poroča, da so bila gasilska društva angažirana v naslednjih krajih: Apače (neurje), Beltinci (neurje), Brežice (vetrolom), Cankova (neurje), Gornja Radgona (neurje), Grad (neurje), Hoče-Slivnica (neurje), Kidričevo (neurje), Krško (vetrolom), Kuzma (neurje), Laško (neurje), Lovrenc na Pohorju (neurje), Makole (neurje), Majšperk (neurje) in Maribor ((neurje), ter Murska Sobota (neurje).

V Murski Soboti je sodnik po 59 minutah prekinil tekmo 5. kroga Lige Telemach med Muro in Radomljami, 2:2 je bilo. Prvi prekinitvi je botroval močan naliv. Ko pa je ta minil, je na terenu ostalo preveč vode. Kdaj bo tekma odigrana do konca, bo znano v prihodnjih dneh!

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www