• 22.34C Novo mesto
  • 20:22
  • Čet, 02.07.2020

VIDEO: Toča že klesti po Sloveniji, sedaj gre proti …

Popoldne bodo vmes tudi obdobja sončnega vremena, pojav«ljale se bodo krajevne padavine, deloma kot plohe ali nevihte. Ponekod bo pihal veter zahodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V četrtek dopoldne bo delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno. Nastale bodo posamezne plohe ali nevihte, ki bodo verjetnejše v zahodni polovici Slovenije. Ponekod bo pihal veter zahodnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, ob morju okoli 13, najvišje dnevne od 19 do 24 stopinj Celzija.

Toča je tu

»Nad delom Slovenije se pojavljajo plohe in nevihte, ki se pomikajo proti jugu/jugovzhodu. V prihodnjih urah se bodo nevihte pojavile predvsem ponekod na Dolenjskem, v osrednji Sloveniji, na Notranjskem in Primorskem. Ob nevihtah so možni močnejši nalivi in manjša toča, opozarja portal neurje.si Nad Ljubljano se je med peto in šesto uro razbesnela močna nevihta z manjšo točo.  O toči poročajo tudi iz Kranja, Domžal …

Toča v Trzinu… Bežali smo, tako hudo je bilo naenkrat.
Gasilci so že na delu…

Objavil/a Mag Alenka Gotar dne Sreda, 22. maj 2019

Toča v Stožicah….🤔

Objavil/a Matjaž Györek dne Sreda, 22. maj 2019

Letos bo pa čudna… v Kranju pada toča…

Objavil/a Boris Jalovec dne Sreda, 22. maj 2019

Maj pa toča ….pa to svet ni videl..

Objavil/a Sebastijan Pusavec dne Sreda, 22. maj 2019

NaDlani.si; Foto: facebook

VIDEO: Toča že klesti po Sloveniji, sedaj gre proti …
1 od 1
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.