• C Novo mesto
  • 15:27
  • Čet, 22.02.2024

Zakaj so tetovirani moški najboljši ljubimci? Strokovnjaki odgovarjajo

Tudi v današnjih časih lahko tatu-ji pri nekaterih ljudeh veljajo za kontroverzne, zato ni nič nenavadnega, če staršem rahlo stežka predstavimo fanta, ki je poln tatujev. Seveda se nikoli ne smemo ozirati na mnenja drugih, sploh pa ne glede lastnega ljubezenskega življenja, zato nas takšni predsodki ne smejo ustaviti. Moški s tatu-ji so zelo seksi in hitro pritegnejo pozornost vsakega, ki vstopi v prostor. Tatu-ji so v zadnjem času postali izjemno popularni in zagotovo vsakdo pozna vsaj eno osebo, ki je tetovirana. Ali ni prav zabavno pomisliti, da ima nekdo na svojem lastnem telesu pravo umetnino? Nikoli se je ne boste naveličali.

  1. Seks z njimi je pogostejši in boljši.

Raziskave so pokazale, da ljudje s telesnimi dodatki (kot so uhani in tatuji) seksajo pogosteje od tistih ljudi, ki nimajo dodatkov na svojem telesu. Čas je, da se sami prepričate in odkrijete, če to drži. Izkoristite tatuje kot zemljevid za mesta na telesu, ki so pri njem najbolj občutljiva za vaše dotike in poljube.

  1. So bolj samozavestni.

Nekateri so zmotno prepričani, da tetovirani ljudje s tatuji skušajo prikriti svojo telesno sramežljivost in da v resnici ne marajo svojega telesa. To je seveda povsem neresnično. Raziskave so pokazale, da so tetovirani bistveno manj anksiozni in bolj zadovoljni s svojim telesom kot večina drugih ljudi. Zakaj sploh ne bi marali svojega telesa? Plačali so za umetniški dodatek na njem, seveda jim je všeč.

  1. So izobraženi.

Starši so vam verjetno odsvetovali, da se zapletete s tetoviranim moškim, saj je mogoče vpleten v najrazličnejše aktivnosti, ki se za pridna dekleta ne spodobijo. Nikakor ne smete soditi knjige po platnicah, pravijo. Raziskave so pokazale, da si mnogo mladih in izobraženih ljudi privošči kak tatu. Nikoli ne veste, kaj vse ljudje skrivajo pod rokavi ali pod srajco.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Pexels