• 7.46C Novo mesto
  • 15:34
  • Tor, 12.11.2019

Žena Oliverja Dragojevića: “Ti boš za vedno kapetan naše ladje!”

Za konec pa Vesna dodaja, da naj Oliver za družino ne skrbi, saj se imajo radi, to pa je največja sreča na svetu!

VELA LUKA –Najdražji moj. Veš, da ob slovesih nikoli nisem našla pravih besed. Ko so rekli, naj se poslovim od tebe, nisem vedela, kako se to naredi in kar reči. Ti si te dni spal, morda nas nisi niti slišal. Vedel si, da smo ob tebi, morda je bilo to dovolj,“ je Vesna Dragojević, žena pokojnega Oliverja začela svoj zapis na Facebooku, kjer se je želela še enkrat vsem zahvaliti za vse storjeno in izrečeno od prejšnje nedelje pa do danes.

Šok

„Po letu dni soočanja z realnostjo. Šok, čeprav smo poznali situacijo. Kaj zdaj kako? Vsi so pomagali. V teh treh dneh si bil to, kar nisi hotel: pomemben, spoštovan, ljubljen pa od vseh: znanih in neznanih,“ je nadaljevala Vesna in dodala:

Morje je zate

„Mi doma smo vedeli, da te imajo ljudje tako radi. Bili pa smo šokirani s količino emocij in čustev, ki so jih vsi izražali v teh dneh. Komaj smo preživeli, a smo ponosni na vse, kar se je dogajalo v povezavi s tabo. Kot je rekel Gibo, to je morje zate in to je bil ta dan,“ je dodala.

Pesmi na vsakem koraku

„O pesmih tu ne bom govorila, ker o njih nisva nikoli midva govorila. Ti si bil za nas oče in dedek. Tudi tvojih pesmi nismo poslušali veliko, zdaj to počnemo. Kar same od sebe prihajajo z vseh strani. Karkoli odpremo, tu so,“ še izvemo.

Za konec pa Vesna dodaja, da naj Oliver za družino ne skrbi, saj se imajo radi, to pa je največja sreča na svetu! „Ti boš za vedno kapetan naše ladje in vozil nas bo tja, kamor treba in kjer nam bo dobro! Tvoja Vesna!“

D.P.