Adele prihaja v Evropo!

19. apr. 2024, ob 11.05
Posodobljeno pred 25 dnevi
19
70 SEK

Nagrajena glasbena umetnica Adele je s svojo najavo prve serije nastopov na kontinentu po letu 2016 sprožila val navdušenja med svojimi evropskimi oboževalci. Slavna pevka in avtorica pesmi bo poleti gostovala na odru v Münchnu, Nemčija, s posebno serijo štirih datumov.

V nedavni objavi na Instagramu je Adele razkrila zanimive podrobnosti svoje prihajajoče evropske turneje ter izrazila začudenje ob prvem spoznanju poletnih koncertov. “Pred nekaj meseci sem prejela klic glede poletne serije nastopov. Bila sem zadovoljna s svojimi nastopi v londonskem Hyde Parku in mojim bivanjem v Las Vegasu, zato nisem imela drugih načrtov,” je zapisala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Pevka je nadaljevala s podrobnostmi o razlogih za prireditve, ki so načrtovane za avgust 2., 3., 9. in 10. V svoji objavi je omenila tudi, da bo Evropsko prvenstvo v nogometu UEFA Euro 2024 potekalo v Nemčiji, medtem ko bodo Olimpijske igre 2024 v Parizu.

“Prav po Evropskem prvenstvu? Gremo, Anglija! Z Olimpijado čez cesto? Gremo, Simone! In nekateri moji najljubši izvajalci bodo nastopali? Zakaj…DA!!” je zapisala Adele.

“Nisem nastopala v Evropi že od leta 2016! Ne bi mogla zamisliti bolj čudovitega načina, kako preživeti poletje in zaključiti to čudovito fazo svojega življenja in kariere s koncerti bližje domu v tako vznemirljivem poletju,” je nadaljevala. “Guten Tag babes x.”

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Oktobra 2023 Adele napovedala tretje in zadnje obdobje nastopov v Las Vegasu, od 19. januarja do 15. junija letos, šest tednov preden bo pevka krenila na koncertne datume v Münchnu.

Vir: CNN, Instagram

19
70 SEK