Andrew Tate: Moški, ki spi z žensko, ker mu je všeč, je gej

25. apr. 2024, ob 17.20
59
90 SEK

Andrew Tate, obtožen trgovine z ljudmi in spolnega izkoriščanja, ima nekaj novih modrosti za svoje sledilce na Twitterju. Težko ga je ponoviti, zato ga tukaj citiramo. »Seks je za ustvarjanje otrok. Vsak moški, ki seksa z ženskami, ker se počuti dobro, je gej. ‘Oh, moje pisanje je lepo, to je super!’ Pravzaprav, če imaš 40 let in imaš manj kot pet otrok. Ves ta prijeten občutek in skoraj nobene genetske dediščine?« je Tate zapisal na nekdanjem Twitterju, danes znanem kot omrežje X.

Nenavadno objavo si je ogledalo 16 milijonov ljudi, všečkalo pa jo je 52 tisoč sledilcev. Twitter je objavo takoj označil in zanikal ter zapisal, da je oseba, ki seksa z ženskami, heteroseksualna.

Kdo je Andrew Tate?

Andrew Tate je britanski podjetnik, kickboxer, nekdanji tekmovalec resničnostne televizije in kontroverzna osebnost družbenih medijev. Zaslovel je kot profesionalni kickboxer, osvojil je več prvenstev in prejel priznanja v svetu borilnih športov. Kasneje se je pojavil kot tekmovalec v resničnostnih šovih, vključno z britanskim in ameriškim Big Brotherjem.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Tate je znan po svojih nekonvencionalnih pogledih in kontroverznih objavah na družbenih omrežjih, ki pogosto sprožijo razprave in kritike. Izven borilne kariere in sodelovanja v resničnostnih šovih se ukvarja s poslom in motivacijo, ponuja spletne tečaje in poučuje ljudi, kako doseči uspeh na različnih področjih življenja.

Pomembno je omeniti, da se mnenja o Andrewu Tateu razlikujejo. Nekateri ga občudujejo zaradi njegove samozavesti in poguma pri izražanju svojih mnenj, drugi pa ga kritizirajo zaradi kontroverznega odnosa in mnenj.

N. D.; Foto: Instagram / Andrew Tate

59
90 SEK