Artur Štern gledal serijo Skrito v raju ter razkril, da je bil v zvezi s partnerkami teh dve junakov serije!

23. maj. 2024, ob 11.11
Posodobljeno pred 1 mesecem
80
120 SEK

Artur Štern je na dražbanih omrežjih razkril zabavno informacijo, ki se je navezovala na serijo Skrito v raju. V enem izmed kadrov sta se namreč pojavila igralca Jaša Jamnik in Valter Dragan. Štern je na družbenih omrežjih ob posnetku tega prizora razkril, da je hodil tako z Jamnikovo bivšo partnerko kot z Valterjevo. »Jaša, s katerim se osebno sicer ne poznava, je bil v zvezi z zelo pametno gospo, prevajalko in urednico, ko sta končala, pa sem zvezo z njo začel jaz. To je bilo okoli leta 1994, v zvezi pa sva bila tri leta, dokler nisem spoznal Valterjeve bivše partnerke, se z njo zapletel in končal zvezo s prevajalko. Z Valterjevo bivšo sva bila nato tudi tri leta par, končala sva poleti leta 2000,› je Štern razkril za Žurnal24.

FOTO: Facebook

Artur Štern danes živi umirjeno ljubezensko življenje, že 12 let je namreč srečen s podjetnico Mijo. Za Žurnal24 je priznal, da je bil v življenju kar 11 resnih zvez, s petimi ženskami pa je stopil tudi v zakon, čeprav neuradno. V zvezi je bil tudi z nekaterimi znanimi Slovenkami, kotz recimo nformacijska pooblaščenka in nekdanja generalna sekretarka Državnega zbora, pravnica Mojca Prelesnik ter seveda medijisko opevan zakon s porneso La Toyo, s katero sta se spoznala v resničnostnem šovu Kmetija slavnih.

O kontroverznem Slovencu

Artur Štern je slovenski znanstvenik, pisatelj in medijska osebnost, znan po svoji ekscentrični osebnosti in številnih pojavih v resničnostnih šovih. Po izobrazbi je biokemik in je deloval kot znanstvenik, vendar je širši javnosti bolj znan zaradi svojih nastopov v medijih in svojega nekonvencionalnega življenjskega sloga. 3. avgusta 2007 je napovedal kandidaturo na predsedniških volitvah. 13. septembra je Štern na tiskovni konferenci razkril, da je bila njegova kandidatura zgolj medijski eksperiment, v času zbiranja podpisov so snemali dokumentarni film z naslovom Gola resnica.Zamisel za eksperiment je prišla od Francija Keka in Vojka Anzeljca, ki sta tudi koordinirala projekt.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Se še spomnite Arturja Šterna? »Nekoč sem bil trezen celih 39 dni«

Sodeloval je v resničnostnem šovu Kmetija slavnih (2009). Med drugim je pozornost javnosti pritegnil s pogostimi ekscesi v alkoholiziranem stanju in s petimi medijskimi porokami, predvsem je bil odmeven kratkotrajen zakon s porno zvezdnico romskega rodu La Toyo Lopez. Sodeloval je v TV kvizih (Lepo je biti milijonar, Najšibkejši člen, Trenutek resnice …) in razvedrilnih oddajah (Res je, Piramida …)  Je oče hčerke. Živi na posestvu imenovanem po stripovski utrdbi Fort Ontario v Vrabčah na Krasu, navaja wikipedia. Njegova prisotnost v slovenski pop kulturi je neizbrisna, saj s svojo nepredvidljivostjo in izvirnostjo pogosto razdvaja javnost. Kljub različnim mnenjem o njem, je nedvomno izjemna in nepozabna osebnost v Sloveniji.

N. D.; Foto: POP TV

80
120 SEK