Blaž Švab po več letih komentiral hude obtožbe Natalije Verboten!

28. oct. 2019, ob 13.26
7
80 SEK

Zgodba je znana. Zakonca Bojič, Dejan in Natalija (Verboten) sta proti RTV Slovenija vložila tožbo na plačilo odškodnine iz naslova kršitve avtorskih pravic. Odgovornost RTV je že ugotovljena, sedaj se izvajajo dokazi v zvezi z višino zahtevka, pišejo Slovenske novice. Koncept oddaje pod imenom Hit parada sta Natalija in njen mož namreč v okviru javnega povabila posredovala RTV Slovenija, nato pa dobila sporočilo, da njunega predloga, kot tudi nobenega drugega, niso izbrali. Presenečenje in šok sta bila zato toliko večja, ko sta na malih zaslonih spremljala oddajo, ki je na moč spominjala na njun koncept, pod imenom Slovenski pozdrav.

Ves ta čas pa je o zadevi molčal Blaž Švab, voditelj oddaje Slovenski pozdrav. Sedaj je molk pred dnevi prekinil z javnim sporočilom na Facebooku: »V zadnjih dneh spet lahko berete članke o slovenski pevki pop in narodnozabavne glasbe, ki je zaradi kršitve avtorskih pravic tožila RTV Slovenija. V teh člankih sem pogosto omenjen. 6 let, kar teče spor, sem bil tiho, a verjemite mi, da mi ni vseeno, predvsem zato ne, ker me strahotno teži, da morda mislite, da sem prav jaz ravnal nepošteno, pogosto se namreč sprašujem, kaj si mislite, ko to berete. Želim vam povedati tole: Nikoli v življenju nisem slišal ali videl koncepta, za katerega Natalija Verboten in Dejan Bojič trdita, da je njun. Nikogar nikoli nočem prizadeti, tudi Natalije in Dejana ne, ne zdaj, ju nisem prej in ju tudi v prihodnje ne bom. V mojem srcu je mir in ponoči dobro spim. Še vedno trdno verjamem: V življenju dobro vedno premaga zlo, v življenju se vse poravna in resnica vedno premaga vse slabo.«

Kje zobozdravstvene storitve rušijo rekorde v cenah?
Ali ste vedeli, da so lahko cene za enako zobozdravstveno storitev v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji različne tudi do skoraj 3-krat? Pri izbiri pravega zobozdravnika ni samo strokovnost tista, ki šteje – pomembna je tudi cena. Primerjava cen za zobne prevleke, mostičke, implantate in zobne aparate lahko razkrije presenetljive razlike.

Enkrat je treba povedati. #Modrijani_SLO

Objavil/a Blaž Švab dne Četrtek, 24. oktober 2019

NaDlani.si; Foto: Instagram

 

 

 

7
80 SEK