Denise Dame razkrila prvo sliko ultrazvoka in potrdila nosečnost

14. jun. 2024, ob 13.37
Posodobljeno pred 2 mesecema
222
90 SEK

Kontroverzna slovenska zvezdnica Denise Dame je javnost znova presenetila, tokrat z veselo novico o svoji nosečnosti. Na svojem Instagram profilu je delila sliko prvega ultrazvoka, ki potrjuje, da je v šestem tednu in tretjem dnevu nosečnosti. Z objavo je požela veliko pozornosti svojih sledilcev in medijev.

Denise Dame, znana po svojih provokativnih nastopih in številnih škandalih, je s to novico presenetila mnoge. Na sliki, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu, je prikazan ultrazvočni posnetek s preprostim napisom: “6 weeks & 3 days.” Starleta je v svojem značilnem slogu delila tudi svoje občutke in priznala, da nosečnost ni bila načrtovana.

“Imam samo en jajčnik, nisem pazila, mislila sem, da je nemogoče zanositi. Nisem načrtovala zanositve in ta novica me je res ujela nepripravljeno. Cikel mi je zamujal in danes sem opravila teste, ki so potrdili, da pričakujem otroka,” je povedala v intervjuju za srbske medije.

Objava je hitro pritegnila številne odzive njenih sledilcev na družbenih omrežjih. Nekateri so izrazili podporo in navdušenje, drugi pa so bili presenečeni in so podvomili o resničnosti novic. Kljub različnim odzivom je Denise odločena, da se bo soočila z novo vlogo matere in svojemu bodočemu otroku zagotovila vse, kar potrebuje.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Denise je tudi razkrila, da otrokov oče še ni seznanjen z novico o nosečnosti. “Ne ve, bo izvedel, družino že ima. Ni še čas za čestitke, le odločiti se moram, kaj bom naredila glede nosečnosti,” je povedala. Ta izjava je sprožila dodatna vprašanja in špekulacije o prihodnosti zvezdnice ter njenem razmerju z očetom otroka.

Denise Dame je že večkrat dokazala, da zna šokirati javnost in izkoristiti priložnost za medijsko pozornost. Njena zadnja objava je zagotovo med bolj odmevnimi, saj ne gre le za osebno novico, temveč tudi za pomemben življenjski mejnik. Javnost bo z zanimanjem spremljala, kako se bo njena zgodba odvijala naprej in kako bo Denise sprejela izzive materinstva.

222
90 SEK