Kaj bo danes storil Challe Salle? »Dobili boste, kar ste hoteli«

10. jul. 2024, ob 14.43
Posodobljeno pred 15 dnevi
2787
70 SEK

Spor, ki se je vnel med reperjema Challetom Salletom in Zlatkom, še vedno traja. Challe je namreč napovedal izid nove pesmi, ki bo najbrž namenjena Zlatkotu. Premiera v četrtek ob 15.00. »Dobili boste to, kar ste hoteli,« je naznanil, svoje sledilce pa pozval, naj uganejo, kakšen bo naslov pesmi.

Spomnimo, glasbenik Challe Salle, s pravim imenom Saša Petrović, se je znašel pod sumom spolnega nadlegovanja mladoletnic. V zadnjih dneh se je javno v zvezi s tem oglasila ena od deklet. Očitki na račun glasbenika so prišli na dan, ko je raper Zlatko, s pravim imenom Zlatan Čordić, je objavil pesem Klepec laže. V njej je Zlatko Challetu Salletu očital, da naj bi nadlegoval mladoletna dekleta in da naj bi pretepal svojo partnerko. Zlatko je pesem izdal potem, ko se Challe Salle ni hotel opravičiti Zlatku za žaljive izjave, ki jih je podal v podcastu.

Javilo se je najmanj 20 deklet

Kmalu po izidu pesmi je mlada ženska, ki je bila pri 15 letih spremljevalna vokalistka Challeta Salleta, na enem od družbenih omrežij navedla, da je začela piti alkohol, ker ji je Challe Salle rekel, da je na odru preveč sramežljiva. “Ob vožnjah domov si me spraševal o moji intimi in me nagovarjal k pogovorom o seksu, čeprav se o tem nisem pogovarjala niti z vrstniki in mi je bilo vidno neprijetno. Po nastopu si me poljubljal na lice in vrat, čeprav sem imela prvi poljub le leto prej,” je objavila. Po poročanju TV Slovenija bi naj bilo takšnih deklet najmanj dvajset.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

N. D.; Foto: Facebook / Challe Salle

2787
70 SEK