Kaj se dogaja s pevcem Hamom in Taro Zupančič?

22. apr. 2024, ob 10.22
Posodobljeno pred 2 mesecema
68
60 SEK

Na slovenski zvezdniški sceni je pogosto vroče kot kjer koli drugje, še posebej, ko gre za ljubezenske zveze med znanimi osebnostmi. Med pari, ki so bili predmet številnih vprašanj in ugibanj, sta tudi voditeljica Tara Zupančič in glasbenik Matevž Šalehar – Hamo, pevec skupine Hamo & Tribute 2 Love.

Tara in Hamo sta svojo romanco začela pred šestimi leti, in čeprav sta uspela skrivati svojo zaljubljenost pred mediji nekaj časa, so se kmalu pojavila vprašanja in zanimanje javnosti za njun odnos. Kljub temu sta se oba odločila, da svoje zveze ne bosta izpostavljala javnosti in medijskim žarometom.

Zadnje čase pa so se pojavila ugibanja in vprašanja o njunem odnosu ter razlogih, zakaj ju ni več videti skupaj na družabnih dogodkih. Ugibanja je končala sama Tara Zupančič in Hamo, ko sta skupaj, kot zaljubljen par, prišla na premiero monokomedije Mihe Šaleharja, Hamovega brata.

Z veseljem vam lahko potrdimo, da sta Tara Zupančič in Hamo še vedno zaljubljen par! Njuna zveza še vedno cveti, in čeprav sta si prizadevala ohraniti svojo zasebnost, sta se odločila, da svojo ljubezen pokažeta tudi javnosti.

S tem sta dokazala, da se njun odnos kljub medijski pozornosti lahko ohrani trden in stabilen. Skupaj sta dokaz, da se ljubezen in spoštovanje lahko ohranita tudi v svetu, kjer so vsak korak znanih osebnosti pod drobnogledom javnosti.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

68
60 SEK