Kako so povezani Piqué, Shakira, Clara Chía in marmelada? Shakira končno razjasnila ugibanja

25. mar. 2024, ob 11.21
14
140 SEK

Napoved o ločitvi Shakire in Piquéja je sprožila val ugibanj, ki so vključevala najbolj nore zgodbe teorij zarote proti obema vpletenima. Zdaj je vendarle znano, da se je kolumbijska pevka odločila dokončno razjasniti govorice o Clari Chíi, novem dekletu nogometaša, ki naj bi med obiskom Piquéja v njunem nekdanjem domu v Barceloni jedla Shakirino najljubšo marmelado.

Skoraj dve leti po njuni ločitvi je pevka glasbene uspešnice “Hips Don’t Lie” v pogovoru za The Sunday Times razkrila resnico o tej govorici. “Ni res,” je dejala umetnica. Govorice so se pojavile po objavi pesmi in videospota za “Te Felicito“, v katerem nastopa Rauw Alejandro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

V videoposnetku lahko vidimo pevca, kako gleda v hladilnik, domnevno da bi našel resnico. Besedilo o zlomljenem srcu in videoposnetek sta sprožila veliko ugibanj o tem, kako je pevka iz Barranquille izvedela za Piquéjevo novo razmerje s Claro Chía, ki se je začelo še v času razmerja s Shakiro, med drugim so se sprožile tudi govorice o marmeladi.

Ugibanja o Piquéjevi domnevni nezvestobi so se začela po tem, ko se je Shakira vrnila s potovanja. Govorilo se je, da je opazila, da ji manjka del marmelade, ki je nista jedla ne njen partnerju in ne njuna otroka. Zaradi tega je posumila, da je bil nekdo drug v njeni hiši, ko je bila odsotna. Ko so jo med intervjujem vprašali o tem, je Shakira govorice zanikala in zdelo se je, da se ne zaveda, na kaj mediji namigujejo.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

Shakira je od ločitve naprej intenzivno delala na novem albumu, med intervjujem pa je pevka spregovorila tudi o svoji ločitvi od Piquéja in o tem, kako se je spopadla s tem. Komentirala je tudi požrtvovalna dejanja, ki jih je naredila, da bi podprla očeta svojih otrok v njegovi karieri: “Dolgo sem svojo kariero pustila na čakanju, da bi bila poleg Gerarda, da bi lahko on igral nogomet,” je dejala Shakira. “Za ljubezen je bilo veliko žrtvovanja.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Delila je tudi, kako sta se njena otroka, Milan in Sasha, odzvala na njune težave. ”Vesta, da obstaja samo en način življenja in to je sprejemanje bolečine in vsak od nas ima različne načine za to,” je pojasnila, ko so jo vprašali o njeni uspešnici  Bzrp Music Sessions, Vol. 53, v kateri je precej nazorno zapela to, kaj si misli o svoji propadli zvezi s Piquéjem.

Shakira je dejala še, da je njen najstarejši sin napisal pesmi med družinskim potovanjem po njuni ločitvi. “Ko sva z njegovim očetom šla skozi ta proces ločitve, je Milan napisal dve neverjetni pesmi, takšni, da te spravijo v jok,” je povedala. Kolumbijka se sicer vrača na glasbeno sceno z zadnjim albumom Las Mujeres Ya No Lloran, ki bo nedvomno požel velike uspehe, kot vsi predhodni.

Ste tudi vi opazili neverjetno podobnost med Shakiro in Piquéjevo novo punco?

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

14
140 SEK