Kam je izginila znana voditeljica TV Slovenije? Tednik spet vodi druga

18. mar. 2024, ob 20.16
Posodobljeno pred 2 mesecema
125
80 SEK

Kot navajajo, je bilo za njo težko obdobje, ko se ji je vse nakopičilo, ne zgolj v službi, temveč tudi na zasebnem področju.

LJUBLJANA – „Pri oddaji Tednik ni nobenih sprememb, Jelena Aščić je še naprej urednica in voditeljica Tednika. Kot je bilo pojasnjeno v oddajah Tednik, je Jelena Aščić odsotna,” so za Žurnal pojasnili na TV Slovenija, kjer že nekaj mesecev manjka voditeljica Jelena Aščić. Zakaj točno manjka, ni jasno.

Kot pa dodaja Siol, je voditeljica Tednika manjkala nekaj časa tudi v letu 2018. Kot navajajo, je bilo za njo težko obdobje, ko se ji je vse nakopičilo, ne zgolj v službi, temveč tudi na zasebnem področju.

Kdo je Jelena Aščić?

Jelena Aščić je ugledna novinarka in televizijska voditeljica. Že več let je povezana s slovenskim televizijskim programom Tednik. Aščićeva je znana po svoji predanosti socialnim in družbenim temam, pri čemer se pogosto poglablja v temačne vidike družbe, vključno z izkoriščanjem delavcev, spolno zlorabo otrok in različnimi oblikami nasilja. Kljub raziskovanju teh zahtevnih tem ostaja večna optimistka1.

Gledalce oddaje Tednik je zadnje čase presenetila odsotnost Jelene Aščić. Dva zaporedna ponedeljka jo je zamenjala dolgoletna novinarka Aleksandra Dežman. Čeprav natančen razlog za odsotnost Aščićeve ostaja neznan, se je 9. januarja oglasila na Facebooku in nagovorila svoje gledalce. Morda bo njena vrnitev na televizijske ekrane prinesla nove in intrigantne zgodbe, tako kot je to storila pred petimi leti, ko je v oddaji Tednik2 razkrila fascinantno zgodbo v ozadju Magnificove pesmi Pukni Zoro.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Kljub negotovostim vpliv Aščićeve na slovensko novinarstvo in njena predanost vsebinam, ki spodbujajo razmišljanje, še naprej odmeva med gledalci.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

125
80 SEK