Kdo so igralci serije Skrito v raju, ko ni kamer?

07. maj. 2024, ob 15.02
Posodobljeno pred 1 mesecem
68
110 SEK

Slovenska televizijska serija Skrito v raju s svojo mešanico napetosti in čustvene globine že nekaj časa navdušuje gledalce. Poglobimo se v življenja in karakterje igralcev, ki stojijo za zapletenimi liki te priljubljene serije.

 

Gaja Filač – duša Lare Bučar Dolenc

Gaja Filač, ki upodablja Laro Bučar Dolenc, se v seriji kaže kot pronicljiva okoljevarstvenica. Filačeva pravi, da je njena povezava z Laro globoka, saj delita isto strast do narave in okolja. “Kot Lara, tudi jaz verjamem, da lahko majhni koraki vodijo k velikim spremembam,” pravi Gaja. Zanimivo je, da je Gaja v svojem življenju prav tako doživela izgubo, kar ji pomaga še bolj avtentično prikazovati Laro na zaslonu.

 

Matej Zemljič – Mark Steiner in njegova dilema

Matej Zemljič, ki igra Marka Steinerja, mladega študenta medicine iz ugledne družine, se v življenju sooča s podobnimi izzivi kot njegov lik. Matej pravi, da je vloga Marka zanj osebno pomembna, saj raziskuje teme kot so družinska pričakovanja in iskanje lastne poti. “Markov in moj svet nista tako različna. Oba sva se znašla pod pritiskom velikih pričakovanj,” deli Matej.

 

Aleš Valič – Edvard Steiner

Veteran slovenskega gledališča in filma, Aleš Valič, v seriji igra plastičnega kirurga Edvarda Steinerja. Aleš poudarja, kako vloga odraža dileme sodobnega zdravstva med komercializacijo in dostopnostjo. “Edvard in jaz sva oba mnenja, da mora biti zdravstvo dostopno vsem,” pojasnjuje Aleš, ki prav tako izraža strast do izobraževanja mladih talentov v medicinskem in igralskem poklicu.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

 

Primož Vrhovec – Renato Stražar, obveščevalec z vizijo

Primož Vrhovec, ki upodablja Renata Stražarja, bivšega agenta in zdaj lastnika varnostne agencije, pravi, da je njegova vloga polna izzivov. “Renato je lik, ki ga spoštujem zaradi njegove odločnosti biti sam svoj šef,” pravi Primož. Vloga mu omogoča raziskovanje tem o samostojnosti in zaupanju, ki so mu v osebnem življenju zelo blizu.

 

Melani Mekicar – Nina

Melani Mekicar igra Nino, najboljšo prijateljico Lare. Melani in Nina delita skupno zgodovino in prihodnost, kar Melani pomaga graditi na svoji kemiji z Gajo na zaslonu. “Nina in jaz sva obe zelo osredotočeni na prihodnost,” razlaga Melani. Pričakujemo, da bo njun odnos še dodatno razvit v prihajajočih epizodah serije.

Vsak izmed igralcev v “Skrito v raju” ne le zastopa svoj lik z odliko, temveč prinaša v serijo tudi delček svoje osebne zgodbe, kar serijo dela še bolj prepričljivo in pristno. Gledalci lahko v prihodnjih epizodah pričakujejo še več globokih odkritij.

68
110 SEK