Kim Kardashian na poti v Beograd

17. apr. 2024, ob 14.02
Posodobljeno pred 2 mesecema
36
50 SEK

Sredi junija se bo zvezdnica resničnostnih šovov, Kim Kardashian, odpravila v Beograd. Razlog za njen obisk je odprtje prve trgovine njene modne znamke Skims. Poleg tega se bo organiziralo tudi praznovanje v njeni čast, ki bo potekalo na “ekskluzivni lokaciji”.

Po poročanju  Kurir.rs, bo Kardashian v Beogradu preživela dva dni skupaj z otroki. Pred tem bo obiskala Nemčijo, kjer si bo ogledala tekmo evropskega nogometnega prvenstva med Srbijo in Anglijo skupaj s svojima sinovoma. Za potovanje v Srbijo bo uporabila svoje zasebno letalo, ki je vredno približno 141 milijonov evrov, ter bivala v predsedniškem apartmaju luksuznega hotela v Beogradu. Poleg svojih osebnih varnostnikov bo imela tudi dodatno varnost, ki jo bo spremljala 24 ur na dan.

Kim Kardashian naj bi imela ob prihodu v Beograd poseben seznam želja. Med drugim si želi obiskati hram svetega Save in Kalemegdan. Poleg tega je zahtevala, da v njenem hotelskem apartmaju vedno stojijo sveže rože ter da ima na voljo 10 različnih avtomobilov. Ti avtomobili naj bi bili namenjeni kot vaba za paparace. Po obisku Beograda se bo Kardashian, ki je svoj status resničnostne zvezdnice prelevila v podjetnico, odpravila v Pariz.

vir: kurir.rs

foto: www

36
50 SEK