Ksenija se bori za Gospoda popolnega: To je moj zadnji šov, vse sem delala za denar, nisem taka punca

1
150 SEK

Slovenska resničnostna zvezdnica Ksenija Kranjec (29) je pred kratkim prispela v vilo hrvaške različice Sanjskega moškega ‘Gospodin Savršeni’, kjer se bori za srce Tonija Šćulca (31). Zdaj je na družbenih omrežjih spregovorila o doslej neznanih podrobnostih iz svojega življenja. »Končno lahko zapišem, da sem dolgo skrivala, v katerem šovu sem bila in kaj smo posneli. Prispela sem neposredno z Maldivov. Vsi ste se spraševali, kje sem in zakaj sem odšla, zdaj veste. Moram vam povedati, da sem bila v petih različnih resničnostnih šovih, tako da sem se jih par zavrnila in tako sem se zagotovo odločila, da je to moj zadnji resničnostni šov. Bila sem mlada in željna denarja,« je na Instagram Storyju začela Ksenija.

»Lahko rečem, da sem edina v Sloveniji, ki lahko trdim, da sem resničnostna zvezda. Moram priznati, da je bilo v vsakem zelo zanimivo. Spoznal sem čudovite, a tudi tiste manj čudovite ljudi. Res lepe izkušnje v mojem življenju. Seveda, če ne bi izbrisala svojih profilov, bi verjetno prišla do 100.000 ali več sledilcev,« je nadaljevala Ksenija in dodala, da je zdaj čas za nove izzive. »Kakorkoli že, mislim, da je čas, da se posvetim sebi, svojim prijateljem in službi, ki je za zdaj ne bom razkrila. Vse je v redu, imam pa druge interese,« je priznala in dodala, da je treba pustiti, da vse poteka po svoje. »Nikoli si nisem mogla predstavljati, da bo to postalo moja služba, da bom zaradi vsega tega lahko veliko ustvarjala,« je zapisala in razkrila, kaj si je želela postati, ko bo odrasla. »Kot otrok sem sanjala, da bi postala pevka ali model, a sem postala nekaj vmes in ni mi žal. Ne obžalujem niti ene oddaje, niti postopka, ki sem ga naredila. Niti v šovu, niti v zasebnem življenju,« je razkrila in se za nameček dotaknila svoje osebnosti. »Ksenija pred kamero in tista za kamero sta popolnoma različni osebi. Večina vas tega niti ne ve, toda moji prijatelji in družina vedo. Premaknila sem se naprej in precej sproščena,« je še priznala ter se očitno odločila popolnoma obrniti nov list v svojem življenju.

Najboljši robotski sesalnik in zakaj si ga boste želeli

Lepotne operacije

Konec leta 2021 je Ksenija Kranjec sodelovala v srbskem resničnostnem šovu ‘Bar’, pred tem pa je tekmovala v slovenskem ‘Big Brotherju’ (2015) in srbskih ‘Parih’ (2017). V šovu ‘Bar’ je bila privlačna Slovenka razglašena za najlepšo tekmovalko, pred tem pa je spregovorila o vseh estetskih posegih, ki jih je opravila. Ksenija je imela prvo operacijo na Hrvaškem v Daruvarju, kjer so ji povečali prsi. »Nosila sem najmanjšo košarico, vedno pa sem si želela večje oprsje,« je ob neki priložnosti za medije v Sloveniji povedala Ksenija in razkrila, da je za poseg odštela 3500 evrov. Poleg oprsja si je Ksenija popravila zobe, operirala nos, popravila obrvi, brado, ličnice in veke. »Naj vas ne skrbi, koliko operacij sem imel. Veliko,« je Ksenija zapisala pred tremi leti na svojem Facebook profilu, ko se je v javnosti začelo govoriti o njenih popravkih. Resničnostna zvezdnica dodaja, da  je doslej za operacije porabila približno 15 tisoč evrov.

FOTO: Ksenija brez modrčka v Baru, pokrivala jih je zastonj, vse se je videlo

N. D.; Foto: youtube

1
150 SEK