Legendarna slovenska glasbena skupina razpadla? Takole razkriva pevec Tomaž

24. maj. 2024, ob 08.51
Posodobljeno pred 25 dnevi
70
80 SEK

Glasbena skupina sicer letos slavi 55 let delovanja!

LJUBLJANA – Dare Hering, Marijan Petan in Oto Pestner bodo odslej nastopali brez Tomaža Kozlevčarja kot člani New Swing Quarteta, so nas včeraj obvestili iz priznane glasbene skupine Trojec se je 8. maja odločil, da preneha delovati kot kvartet v dosedanji sestavi in so na skupnem sestanku o tem tudi ustno obvestili četrtega člana Tomaža Kozlevčarja.

Pa je res tako?

A očitno je zgodba malce drugačna. Kot je razbrati iz spodnjih izjav, se lahko zgodi, da glasbena skupina povsem razpade!

“S Pestnerjem sva ob načrtovanju poletnih turnej v ZDA in na olimpijskih igrah v Parizu dobila resna opozorila našega menedžerja, da po njegovi oceni najina starejša kolega ne bosta zmogla teh poti in izvedbe turnej,” je za Siol povedal odpikani Tomaž Kozlevčar, ki nadaljuje s presenetljivim razkritjem: on in Oto Pestner sta se že začela pogovarjati in sestavila zasedbo z novima, mlajšima pevcema!

Pod novim imenom?

“Nova zasedba še ni začela vaditi, ker sva se z Otom želela o tem najprej družno in složno dogovoriti s preostalima članoma, a se to ni zgodilo. Vsekakor je bila ta izjava za medije precej enostranska in nekoliko zavajajoča, saj tega nismo sklenili skupaj,” je za Siol dodal Kozlevčar, ki trdi, da bo ustvarjal še dalje. Pred skupino je turneja v ZDA in nastop na olimpijskih igrah v Parizu.

Legendarni New Swing Quartet izločil pomembnega člana (nadlani.si)

“Nova zasedba je pripravljena in bo začela delo ali kot New Swing Quartet ali pod kakšnim novim imenom,“ pa Kozlevčar napove, da bi utegnil iz skupine tudi Oto Pestner.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Glasbena skupina sicer letos slavi 55 let delovanja!

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

70
80 SEK