Mehiška igralka po izgubi otroka znova v veselem pričakovanju

25. feb. 2024, ob 08.35
16
150 SEK

Mehiška igralka Michelle Renaud je pred kratkim potrdila vedno bolj glasne govorice o nosečnosti. Te so se začele takoj po tem, ko sta se igralka in njen partner Matías Novoa praktično čez noč odločila, da bosta skočila v zakonski stan. Čeprav sta mladoporočenca torej v veselem pričakovanju sina Mila, pa je igralka šele zdaj šokirala s priznanjem, da sta z Matíasom pred meseci prestajala težko obdobje zaradi izgube otroka.

Par se je poročil v začetku decembra in že na poročnih fotografijah so radovedni pogledi pri Michelle uhajali na zaobljen trebušček, ki ga je praktično na vsaki fotografiji zakrivala s poročnim šopkom. Zdaj je Matías, prav tako igralec, prekinil molk o tem, kako se je počutil po nesrečni novici o splavu in o tem, kako so situacijo rešili doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Renaud (@michellerenaud)

Ni bilo lahko. Vsi vemo, da so prvi trije meseci najbolj zapleteni in ključni, zato moramo biti na vse pripravljeni, a ko so nama sporočili novico, sva bila čisto iz sebe. Z Michelle sva šla na ultrazvok in najin dojenček se naenkrat ni več premikal,” je čilski igralec povedal za mehiško oddajo Hoy (Televisa).

Vse se mi je podrlo in sploh nisem vedel, kaj naj si mislim, bil sem šokiran. In nenadoma sem se odzval in želel podpreti Mich,” je nadaljeval in razkril, kako zelo ga je ta novica prizadela. In čeprav njemu, Michelle in njunima otrokoma iz prejšnjih zakonov, Marcelu in Axelu, ni bilo lahko, sta ju ljubezen in želja po sprejemu novega člana motivirala, da nadaljujeta s svojimi načrti in željo po razširitvi družine.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

Zdaj Matías in Michelle z velikim navdušenjem zreta v prihodnost zaradi prihoda sina, ki si ga par od vsega začetka razmerja zelo želi in bo prišel, da bi jima še bolj polepšal življenje. “Zelo sem vesel, srečen, to je nekaj, o čemer sva se že pogovarjala in sanjarila. To je bil najin življenjski projekt in končno se zdi, da je dosežen. Iz vesolja so nama poslali čudovitega otroka, ki raste pod ženinim srcem,” je povedal vzhičeni bodoči očka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Renaud (@michellerenaud)

Tudi Michelle je pred kratkim gostovala v podcastu Me Late Ser Humano, kjer je zraven navdušenja nad svojo nosečnostjo razkrila, kako težko je bilo obdobje po izgubi še nerojenega otroka. ”Zanosila sem in ko to sva povedala otrokoma, je bil odziv neverjeten. Axel je tekel, se nama zahvaljeval in jokal. Marcelo je skočil in rekel ‘dobil bom bratca’, objela sta se. Počutila sem se zares polno in srečno. Na veliko žalost vseh je ta bratec odšel v nebesa, kjer nas zdaj pazi in nam pošilja nov blagoslov,” je še povedala igralka.

Čeprav je bila družinska izkušnja boleča, jo je Michelle vzela zelo modro. “Ta otrok me je prišel naučiti, da je to tisto, kar si želim, da je to prava stvar in da jemoglo biti tako.” Poleg tega je razkrila, da ima vso podporo zdajšnjega moža, in da se počuti neizmerno ljubljeno in cenjeno.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

16
150 SEK