Na Challeta Salleta očitki o spolnem nadlegovanju mladoletnic! Toliko ljudi mu je prišlo na koncert, njegova izbranka se je umaknila

01. jul. 2024, ob 14.59
Posodobljeno pred 12 dnevi
7289
100 SEK

Glasbenik Challe Salle, s pravim imenom Saša Petrović, se je znašel pod sumom spolnega nadlegovanja mladoletnic. V zadnjih dneh se je javno v zvezi s tem oglasila ena od deklet. Očitki na račun glasbenika so prišli na dan, ko je raper Zlatko, s pravim imenom Zlatan Čordić, minuli teden objavil pesem Klepec laže. V njej je Zlatko Challetu Salletu očital, da naj bi nadlegoval mladoletna dekleta in da naj bi pretepal svojo partnerko. Zlatko je pesem izdal potem, ko se Challe Salle ni hotel opravičiti Zlatku za žaljive izjave, ki jih je podal v podcastu.

Kmalu po izidu pesmi je mlada ženska, ki je bila pri 15 letih spremljevalna vokalistka Challeta Salleta, na enem od družbenih omrežij navedla, da je začela piti alkohol, ker ji je Challe Salle rekel, da je na odru preveč sramežljiva. “Ob vožnjah domov si me spraševal o moji intimi in me nagovarjal k pogovorom o seksu, čeprav se o tem nisem pogovarjala niti z vrstniki in mi je bilo vidno neprijetno. Po nastopu si me poljubljal na lice in vrat, čeprav sem imela prvi poljub le leto prej,” je objavila. Po objavi na Instagramu naj bi prejela odzive več deklet s podobnimi izkušnjami.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Na ljubljanski policiji so minuli konec tedna za portal N1 povedali, da še niso prejeli nobenih kazenskih ovadb, vendar na podlagi javno dostopnih informacij preiskujejo primer, da bi ugotovili, ali so bila storjena kazniva dejanja, ki se preganjajo po uradni dolžnosti.

Challe Salle je v prvem odzivu na Instagramu izpostavil, da proti njemu “ni bilo postopkov.” Ni pa neposredno zanikal očitkov na svoj račun. “Poudarjam, da nisem v nobenem postopku in proti meni nikoli ni bila podana prijava. Sem pa v preteklosti proti dekletom, ki o meni širijo neresnice, že podal prijavo in teče kazenski postopek, kjer sem sam oškodovan,” se je odzval glasbenik.

Njegova izbranka Yvonne Srdoč je imela vse do izbruha obtožb odprt instagram profil, kjer je vse pogosteje delila tudi intimne trenutke njune družine in postopoma postajala vplivnica.
Zdaj se je, kot kaže, odločila za spremembo in je profil zaklenila, kar pomeni, da ni več javno dostopen. Yvonne sicer sledi čez 12.000 ljudi.

7289
100 SEK