Nina Radi brez dlake na jeziku: resnica o Ambrožu po Kmetiji

25. mar. 2024, ob 12.01
Posodobljeno pred 1 mesecem
69
160 SEK

V ekskluzivnem intervjuju s snemalcem Davidom Milosavljevićem je Nina Radi, poznana iz resničnostnega šova Kmetija in Sanjski moški, odprto spregovorila o svojem razmerju z Ambrožem Vahnom Kraljem. Njuna ljubezenska zgodba, ki je v šovu pritegnila številne poglede, se je po koncu oddaje hitro zaključila, razlogi za to pa so ostali zaviti v skrivnost.

Nina, ki je bila v intervjuju presenetljivo iskrena, je razkrila pravo naravo Ambroža, ki se močno razlikuje od slike, ki jo je ustvaril pred kamerami. “Ko sva prišla ven iz šova, se je najina zgodba nadaljevala, vendar ne za dolgo. Če povem realno, Ambrož zunaj šova ni bil niti približno takšen, kot se je predstavljal. Delaven, skrben, ljubeč? Daleč od tega,” je povedala Nina in dodala, da je Ambroževa površnost in želja po priljubljenosti hitro privedla do konca njune zveze.

Nina je izpostavila tudi Ambroževo nepodporo prijateljici Romani in njeni nečakinji Karolini, za katero se zbira denar, kar je še dodatno pokazalo na njegov pravi karakter. “Če bi bil res srčen in dober prijatelj, bi se pojavil na kakšnem dogodku v podporo, ali izkazal podporo na socialnih omrežjih” je razkrila.

Poleg tega je Nina opisala Ambroža kot nekoga, ki se obnaša neprimerno, kar dokazujejo tudi videi, ki so ji jih poslali s platforme TikTok. “Dobila sm dva ali 3 videe, ko je tip lansko leto pil špricar, in pljuval špricar v drugega kolega. Pač taki je, prostaški, in to on še sam objavi. Njegova zrelost pri 33 letih je vprašljiva” je bila jasna.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

@dramaticslovenia Normalno obnašanje za 33 letnika?#viral #fyp #balkan #slovenija #slovenia #trending #foryou #video #drama #influencer #podcast ♬ original sound – DramaticSlovenia

Kljub grenkemu koncu njune zgodbe pa Nina gleda naprej. Razkrila je, da je iz te izkušnje izšla močnejša in bolj zavedajoča se, kaj si želi od prihodnjih odnosov. Intervju z Nino tako razkriva drugo plat zvezd resničnostnih šovov in opominja, da resnično življenje začne tam, kjer se kamere ugasnejo.

Njena najdaljša zveza trajala 9 let

Poleg razkritja o svojem razmerju z Ambrožem je Nina Radi v intervjuju odprla še eno poglavje svojega življenja – svojo prvo ljubezen. Svojo prvo resno zvezo je začela že v srednješolskih letih, pri petnajstih letih. Ta zveza, ki je trajala kar devet let, predstavlja najdaljše obdobje njenega ljubezenskega življenja.

“Ko zdaj gledam nazaj … to je bila moja prva zveza. Začela se je pri 15 ali 16 letih, v srednji šoli. To je bila najdaljša zveza. Ko greš prvič v neko tako zvezo, ne veš, kakšen je proces odraščanja skupaj. Začela se je kriza, nisva se kregala, vse lepo” je iskreno razkrila Nina.

Dodala je, da je takrat začela razmišljati, da očitno to ni to, če so iskrice izginile. “Zaljubljenost in iskrice niso celo življenje. Končalo se je zato, ker sem jaz mislila, da to ni to, in sva končala iz brezveznega razloga. Jaz sem mislila, da ni to to, in sva se razšla. Zajebala sem, priznam, verjetno,” je sklenila svojo pripoved.

Ninino razkritje ponuja tudi vpogled v težave in izzive, s katerimi se soočajo mladi pari, ko skupaj prehajajo iz najstniških let v odraslost. Njena iskrenost in odprtost razkrivata, kako pomembno je razumevanje, da zaljubljenost in prvotne iskrice lahko sčasoma zbledijo, vendar to ne pomeni nujno konca ljubezni ali pomanjkanja globlje povezanosti.

Pripravil: NaDlani.si, foto: Posnetek zaslona YT

69
160 SEK