Nova sezona serije “Ja, Chef!” obeta še več smeha in kulinaričnih preobratov

23. apr. 2024, ob 15.17
Posodobljeno pred 24 dnevi
68
80 SEK

Ljubitelji priljubljene slovenske televizijske serije “Ja, Chef!” se lahko veselijo, saj se serija na male zaslone vrača z novo sezono že 23. maja. Z znanimi obrazi, kot so Jurij Zrnec, Katarina Čas in Tjaša Železnik, se obeta še več humorja in dramatičnih kuharskih preobratov v gostilni, ki jo vodi karizmatični chef Ljubo.

Snemanje serije “Ja, Chef!” je sicer že zaključeno, vendar producenti obljubljajo, da je v arhivu shranjenih še nekaj sezon, ki bodo gledalce zabavale v prihodnjih letih. Z vsako novo sezono serija pridobiva na priljubljenosti, kar pripisujejo odlični igralski zasedbi in izvirnim scenarijem, ki gledalce vsakič znova presenetijo s svežimi zapleti in razpletami.

V novi sezoni bo ekipa gostilne na preizkušnji z novimi kuharskimi izzivi in medsebojnimi odnosi, ki so še bolj zapleteni. Chef Ljubo, ki ga igra Jurij Zrnec, bo soočen z novimi tekmeci in nenavadnimi kuharskimi naročili, ki bodo zahtevala vso njegovo maestralnost in iznajdljivost.

Katarina Čas, ki upodablja Ljubovo desno roko, bo tudi v tej sezoni imela ključno vlogo pri ohranjanju reda in miru v kuhinji, medtem ko se bo Tjaša Železnik, ki igra eno od ključnih natakaric, spopadala z ljubezenskimi zapleti, ki bodo dodali piko na i že tako dramatični sezoni.

“V gostilni, kjer je glavni chef Ljubo, resnično nikoli ni dolgčas,” pravi producent serije. “Vsaka epizoda prinaša nove izzive in smeha polne situacije, ki gledalce držijo na robu sedeža.”

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Serija “Ja, Chef!” je hitro našla svoje mesto v srcih slovenskih gledalcev, saj združuje humor, dramo in seveda, ljubezen do hrane. Nova sezona obljublja, da bo sledila temu uspešnemu receptu, dodajajoč še več začimb, ki bodo zadovoljile okuse še tako zahtevnih gledalcev. Ne zamudite premiere nove sezone, ki prihaja na slovenske televizijske zaslone ta mesec.

Vir: Facebook
68
80 SEK