Nuša Lesar ogorčena zaradi regrata na tržnici, sledilci pa ‘udarili’ po njej

28. feb. 2024, ob 16.45
60
100 SEK

Priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki prihaja iz Ribnice in je trenutno na porodniškem dopustu, je preko družbenih omrežij delila zapis. Presenetila jo je namreč cena regrata. »Šla sem na tržnico in – med drugim – kupila regrat. Ko sem naštevala, kaj še rabim, nisem dojela, da je kilogram regrata 20 evrov. A je to možno. Prosim, naj eden reče, da sem si narobe zapomnila, ker drugače bom zdajle prvič in zadnjič jedla najdražji regrat in se jutri srečamo na travniku z nožkom in vrečko v rokah,« je zapisala.

Slovenske novice ob tem pišejo, da branjevci radi povedo, da je treba regrat najprej nabrati, nato pa ga še dolgo čistiti, da lahko kupcu ponudijo že očiščenega. To pojasni ceno. Že leta 2020 se je bilo treba zanj na osrednji ljubljanski tržnici, ki velja za dražjo, odšteti med 16 do 20 evri na kilogram, prav tako leta 2017.

Na njen zapis so se oglasili številni, nekateri so ji zapisali, da se jim cena ne zdi pretirana. »Nuša, vrečko v eno roko, nožek v drugo, škornje na noge, pa na polje počepe delat. Svež zrak, veter v laseh, sonce na obrazu, malo fizičnega dela ter zadovoljstvo, da boš svoj, lasno nabrani regrat jedla,« se je naprimer glasil eden izmed komentarjev. Spet drugi jo je opozoril, da da mu cena 20 evrov zdi poštena.

Kdo je priljubljena TV voditeljica?

Nuša Lesar, slovenska televizijska in radijska voditeljica ter manekenka. Začela je kot novinarka in moderatorka na Radiu Urban. Od leta 2009 je sovoditeljica oddaje Svet na Kanalu A. Diplomirala je leta 2016 na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani. Prav tako je nastopila na modni reviji spodnjega perila znamke Lisca za sezono pomlad-poletje 2009 in modnem spektaklu idrijske čipke v Idriji Leta 2011. Pojavila se je v videospotu za pesem »Šopek maka« Anžeja Dežana. Odraščala je v Ribnici, po medijih pa je pred leti odmevala njena ločitev. Ob tem dodajmo, da se je voditeljica s partnerjem, poslovnežem Gregorjem Krušičem, junija prvič razveselila otroka.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

N. D.; Foto: Kanal A/printscreen

60
100 SEK