Opa, Artur Štern je La Toyi očital pomanjkanje modrosti (VIDEO)

11. mar. 2024, ob 10.45
Posodobljeno pred 1 mesecem
73
90 SEK

Kdo se ne spomni ikoničnega para La Toye in Arturja Šterna iz Kmetije slavnih ter njune odmevne poroke, ki je zaznamovala medijski prostor? Njuno nenavadno in burno razmerje, polno vzponov in padcev, je bilo vedno v središču pozornosti javnosti. Po več letih tišine pa sta se zdaj nenadoma znašla skupaj v radijskem intervjuju.

V pogovoru je La Toya razkrila, da se z Arturjem, s katerim je bila poročena v preteklosti, že dolgo nista slišala. “Pokliče me občasno, a se mu ne oglašam. Enkrat me je povabil na zabavo, če ga pridem iskat, a jaz ne morem biti njegov šofer” je pojasnila. Na presenečenje vseh je voditelj radia Robin nato v živo poklical Arturja Šterna, ki je dodal: “Pokličem jo, ko zvrnem kozarček ali dva.”

Artur trenutno živi srečno življenje s svojo dolgoletno partnerico Mijo. “Mija in jaz sva se že trikrat neuradno poročila,” je povedal Artur, ki je La Toyi očital pomanjkanje modrosti, ki jo Mija premore.

La Toya spet samska

V intervjuju je La Toya prav tako spregovorila o razlogih za nedavni razhod z dolgoletnim partnerjem. Razkrila je, da je bila osrednja težava v razmerju ljubosumje njenega zdaj bivšega fanta. Ta je šel celo tako daleč, da ji je vsak mesec dajal 500 evrov, s pogojem, da ne bi delala. Ta nenavadni dogovor je bil njegov način, kako ohraniti La Toyo stran od dela. Kljub finančni podpori pa se La Toya s takšnim nadzorom in omejitvami ni mogla sprijazniti, kar je na koncu pripeljalo do razhoda. Poudarila je, da si želi svobode in možnosti, da živi življenje po svojih pravilih, brez da bi jo kdo omejeval ali nadzoroval.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Nadaljuje pot kot DJ Toya Lopez

Za zaključek intervjuja je voditelj presenetil poslušalce z razkritjem, da je La Toya zdaj znana tudi kot DJ Toya Lopez, kjer je tudi pokazala nekaj svojih gibov. Celoten intervju si lahko ogledate spodaj.

Pripravil: NaDlani.si, foto: Posnetek zaslona YT Radio Robin

73
90 SEK