Pesem “Putin, Putout” avtorja Klemna Slakonje na romunski televiziji

10. maj. 2024, ob 12.50
Posodobljeno pred 2 mesecema
24
80 SEK

Na romunski verziji priljubljene oddaje “Znan obraz ima svoj glas” je nedavno odmeval izjemen nastop, ki je pritegnil pozornost občinstva daleč onkraj meja Romunije. Emi, Cuza in ostali člani ekipe so se predstavili z živahno izvedbo pesmi “Putin, Putout”, ki jo je izvorno ustvaril slovenski umetnik Klemen Slakonja.

Pesem, ki s humorjem obravnava politično tematiko, je v izvedbi romunske ekipe zasijala v novi luči. Kombinacija odličnih vokalov, karizmatične koreografije in izjemnega scenskega nastopa je občinstvo pustila odprtih ust.

Klemen Slakonja, avtor pesmi, je s svojim delom že večkrat navdušil mednarodno javnost, njegove satirične kreacije pa redno dosegajo visoke številke ogledov na platformah kot je YouTube. Njegov originalni videospot “Putin, Putout” je postal viralen hit, ki je presegel meje Slovenije in navdušil gledalce po vsem svetu.

Romanian Your Face Sounds Familiar team, znan pod imenom “Te cunosc de undeva” v Romuniji, je s to predstavo dokazal, da so pripravljeni iti korak dlje v interpretaciji in izvedbi. Profili udeležencev na družbenih omrežjih so po predstavi preplavljeni s čestitkami in pohvalami, kar kaže na širok odziv.

Emi in Cuza, glavna izvajalca pesmi, sta skupaj z ostalim timom šova dobila posebno priznanje od Klemna Slakonje, ki je na svojem Instagramu delil objavo s čestitkami za izjemen nastop. To priznanje od avtorja originalne pesmi samo še dodatno potrjuje uspešnost njihove interpretacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klemen Slakonja (@klemenslakonja)

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Ta dogodek ne samo da je bil zabaven, ampak je tudi ponovno potrdil, kako lahko glasba in satira prestopata kulturne in geografske meje, združujeta ljudi ter spodbujata dialog o aktualnih temah na lahkoten in dostopen način.

24
80 SEK