Poglejte, kako je izgledala izzivalna kovinska obleka Zendaye na premieri filma Dune

16. feb. 2024, ob 14.35
20
90 SEK

Premiera nadaljevanja filma Dune je bila sprva načrtovana že lani jeseni, datum izida pa se je nato prestavil zaradi stavk igralcev in scenaristov v Hollywoodu. Sedaj je London končno pozdravil svetovno premiero, z gotovostjo pa lahko trdimo, da je večino pozornosti udeležencev ukradla igralka Zendaya s svojo izzivalno futuristično obleko.

Kovinska obleka osupnila množico

V Londonu je potekala težko pričakovana premiera filma Dune: Drugi del, katerega glavna lika sta upodobila igralca Zendaya in Timothee Chalamet. Slednji je na oder stopil v teliranih srebrnih svetlečih hlačah in ohlapnem črnem zgornjem delu z belim ovratnikom, vzdihe množic pa je s svojo eksotično podobo zvabila Zendaya. Oblečena je bila v srebrno svetlečo opravo od vratu do pet, ki je zakrivala določene dele telesa, še več jih je pa drzno razkrivala. Zendaya je svojo kožo pokazala na predelu stegen, prsi, trebuha, zadnjice in na nekaterih delih rok. Nenavadna kovinska obleka je spominjala na robota iz Vojne zvezd, 27-letnica pa je imela lase strogo počesane v nizko figo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CinemaBlend (@cinemablend)

Dune je znanstvenofantastičen film, ki je posnet po knjižni uspešnici Franka Herberta iz leta 1965. Govori o nadarjenem mladeniču Paulu Atreidesu, ki se je prisiljen odpraviti na najbolj nevaren planet v vesolju, da lahko svoji družini in ljudstvu zagotovi svetlo prihodnost. V uspešnici se prepletajo številne tematike, od religije in politike do duhovnosti, ekologije in protikolonialističnih tematik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Variety (@variety)

Poleg Zendaye in Chalameta v drugem delu filma igrajo še Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Javier Bardem, Florence Pugh, Austin Butler, Christopher Walken in Léa Seydoux. Režiser filma Denis Villeneuve je priznal, da čuti veliko olajšanje, da so film končno predstavili. Na kinematografske zaslone težko pričakovana uspešnica prihaja v naslednjem mesecu.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

20
90 SEK