Pot od Masterchefa do Gordon Ramsayja in Ane Roš

16. apr. 2024, ob 11.27
Posodobljeno pred 2 mesecema
25
80 SEK

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brina Robinik Kobal (@brinavkuhni)

23-letna Brina Robnik Kobal je navdušila gledalce lanske sezone Masterchefa s svojim talentom in strastjo do kuhanja. Za Brino ni bil Masterchef samo televizijski šov, temveč priložnost za izpopolnjevanje in razvoj kulinaričnih spretnosti.

Mnogi morda ne vedo, da je Brina svoje kulinarično znanje izpopolnjevala na prestižni londonski akademiji pod vodstvom slavnega chefa Gordona Ramsayja. S svojo predanostjo in trdim delom si je prislužila spoštovanje profesorjev akademije, s katerimi ostaja v stiku. Pravzaprav ji ponujajo možnost, da se vrne kot predavateljica, kar je za Brino velika čast.

“Profesorji mi večkrat napišejo, naj se oglasim pri njih. Lani sem jih med obiskom Londona res obiskala in ponudili so mi, da se še kdaj vrnem, in to v vlogi predavateljice. Takšna povabila mi laskajo, morda se v bližnji prihodnosti res odločim za ta korak, vendar je zdaj v prvem planu študij. Končujem tretji letnik komunikologije, ki sem ga lani zaradi sodelovanja v oddaji MasterChef Slovenija za nekaj časa postavila na stranski tir. Razmišljam tudi o magisteriju,” je povedala Brina za portal Odprta kuhinja.

Brinina izkušnja v Masterchefu je bila začetek številnih novih priložnosti na kulinaričnem področju. Med drugim je imela čast kuhati tudi za priznano slovensko kuharsko mojstrico Ano Roš. S svojim znanjem, vztrajnostjo in strastjo Brina dokazuje, da se trud in predanost vedno poplačata.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Brinin življenjepis je zavidanja vreden, saj združuje izkušnje iz enega najbolj priznanih kulinaričnih izobraževalnih centrov in udeležbo v enem najbolj priljubljenih kulinaričnih tekmovanj na svetu. Navdihujoče je videti, kako mladi talenti, kot je Brina, stopajo po poti uspeha in uresničujejo svoje sanje.

 

25
80 SEK