Raiven navdušila z drzno obleko in preprostim nastopom, Hrvati očarani (VIDEO)

24. feb. 2024, ob 14.21
197
70 SEK

Na hrvaškem izboru za pesem Evrovizije, Dora 2024, je včeraj kot posebna gostja nastopila slovenska predstavnica Raiven. Z izvedbo svoje evrovizijske pesmi “Veronika” je očarala tako publiko kot strokovnjake in dokazala, da Slovenija letos na švedskem odru Evrovizije pošilja močno ime.

Na odru Dore je Raiven nastopila v edinstveni kreaciji slovenskega modnega oblikovalca Matica Velerja. Obleka, ki je bila izdelana z lasersko izdelanimi detajli in okrašena s stotimi ročno sešitimi listi, je bila prava paša za oči. Njen nastop, izveden na minimalističen način, brez spremljave plesalcev, je bil osredotočen na močan vokal in izrazno moč pevke, ki je s svojim nastopom gledalce “pustila brez besed”.

Raiven je s svojim nastopom pustila nepozaben vtis. Njena pesem “Veronika”, ki jo je soustvarila s priznanimi glasbeniki, med drugim z Bojanom Cvjetičaninom iz skupine Joker Out, je navdušila s čustveno globino in izpovedno močjo. Inspiracija za pesem izhaja iz zgodbe o Veroniki Deseniški, eni izmed prvih žrtev lova na čarovnice v Sloveniji.

Pozitivni odzivi na Raivenin nastop so bili odmevni. Mnogi so jo primerjali z morsko deklico in jo označili za “boginjo morja”. Njen nastop je bil označen za prelomnico, saj je s svojo prisotnostjo in vokalno interpretacijo pesmi naredila več, kot bi lahko z vso koreografijo. Hrvaški mediji in publika so bili navdušeni nad njeno karizmo in izvedbo, kar napoveduje uspešen nastop na prihajajoči Evroviziji na Švedskem.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

Pripravil: NaDlani.si, foto: Posnetek zaslona YT

197
70 SEK