Sanjski Gregor v šoku, poglejte, kaj je doživel v ZDA

2
100 SEK

Kot že vsi vemo, se je lanskoletni sanjski moški Gregor Čeglaj pred več meseci preselil v ZDA k bratu Urošu, kjer naj bi se ukvarjala z odpiranjem podjetji. Večkrat pa na Instagramu s svojimi sledilci deli trenutke iz življenja čez lužo. Tako smo v eni izmed zadnjih objav videli, da ga je v eni od pivnic sredi dneva presenetilo to, kako pomanjkljivo so natakarice oblečene. Z eno od njih je tudi spregovoril, ta pa mu je zaupala, da imajo po pogodbi določeno, da so pomanjkljivo oblečene – torej le v spodnjicah, topu in samostoječih nogavicah. Po njenih besedah zaslužijo na dan okoli 400 dolarjev napitnine, prejela pa je tudi že 1000 dolarjev.  ki v Gregor je ob tem dejal, da se mu erotična oblačila ne zdijo primerna za v službo.

V ZDA mu gre očitno kot po maslu

»Življenje po selitvi je super, tudi v Sloveniji sem se imel dobro, ampak že dolgo časa sva z bratom načrtovala, da se preselim v ZDA, saj sva že tri leta nazaj skupaj odprla solarno podjetje, kar je bil tudi pravi razlog za selitev. V zadnjih treh mesecih sem odprl še dva nova podjetja, tretjega, četrtega in petega pa še odpiramo,« je Gregor pred časom povedal za Metropolitan.

Sanjski Gregor ni našel ljubezni

Spomnimo, sanjski moški je bil preteklo sezono tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

»Stara sem 41 let in sem devica, v življenju sem poljubila dva fanta«

N. D.; Foto: youtube

2
100 SEK