Severinine hlače niso zdržale ritma, hlače počile sredi koncerta

03. mar. 2024, ob 17.09
Posodobljeno pred 2 mesecema
47
80 SEK

Na svoji evropski turneji, ki je hrvaško pevko Severino popeljala v srce Münchna, se je zgodil zaplet, ki je poskrbel za dodatno dramo na odru. Med energičnim nastopom, ko je Severina s svojim značilnim šarmom in karizmo osvajala občinstvo, so ji nepričakovano na zadnjici počile hlače. Kljub temu, da bi lahko šlo za veliko zadrego, je priljubljena pevka situacijo obrnila sebi v prid in dokazala, da jo je težko spraviti v zadrego.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Kljub temu, da bi mnogi v takšni situaciji obnemeli, je Severina z nasmehom nadaljevala s predstavo. Hitro razmišljanje in ekipni duh sta prišla do izraza, ko je eden od članov njene ekipe priskočil na pomoč z jakno, ki si jo je pevka spretno ovila okrog pasu.

A to še ni bilo vse. Drugi član ekipe je s prav tako hitro reakcijo prinesel lepilni trak in z njim diskretno popravil neprijetno razpoko. Ta trenutek je Severina sprejela s še večjim smehom, kar je še dodatno povečalo njeno priljubljenost med oboževalci, ki so celotno dogajanje spremljali z navdušenjem.

Na svojem Instagram profilu je Severina delila utrinke dogodka, vključno z zapisom, ki opisuje celotno dogodivščino. Pevka je zapisala, kako je situacijo reševala skupaj s svojimi zvestimi sodelavci, kar je pokazalo na izjemno povezanost in timski duh v njeni ekipi. Obenem je pevka poslala tudi “lep pozdrav” proizvajalcu traku, ki je nekoliko nenavadno, a uspešno prispeval k nadaljevanju koncerta.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Oboževalci so incident sprejeli z občudovanjem in navdušenjem, komentarji na družbenih omrežjih pa so bili polni pohval in izrazov podpore za “kraljico”, ki zna obrniti vsako situacijo v svoj prid.

Pripravil: NaDlani.si, foto: IG Severina

47
80 SEK