Slovenska pevka za uro petja računa 18 tisoč evrov! Denar zahteva vnaprej, šokirani boste, kaj je na njenem seznamu zahtev

12. feb. 2024, ob 08.58
103
110 SEK

Znano je, da so glasbeniki po epidemiji koronavirusa dvignili honorarje. Nekateri celo podvojili, a tisti, ki so slišali, koliko zahteva slovenska zvezdnica Senida Hajdarpašić, so bili šokirani. Pevka namreč za uro svojega programa, ki lahko traja do 70 minut, zaračuna kar 18.000 evrov. Ves denar mora biti vnaprej vplačan na njen račun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Kakšna je lista zahtev slovenske pevke?

Po pogodbi se Senidah zavezuje, da bo glasbeni program organizirala na najboljši možni način, da bodo člani ekipe pravočasno prispeli na lokacijo, da bo objavila najavo nastopa na Instagramu ter zagotovila vso potrebno dokumentacijo za potovanje in vstop v državo. Poleg letalskih vozovnic za vse člane ekipe, razen pri vožnji s kombijem, zahteva za vse posebne hotelske sobe, običajno sedem ali osem, če jih spremlja voznik. Hotel mora biti s petimi zvezdicami in prosi, da ji vnaprej pošljejo predloge, da bo lahko izbrala, kje bivati.

»Senidina cena je 18.000 evrov, kar je vrtoglava vsota, ni pa končna cena. Vse, kar išče zase in za svojo skupino, ki jo sestavljajo trije glasbeniki, DJ ter menedžer, tonski mojster in voznik, zahteva dodatna finančna sredstva, ki pa sploh niso majhna. Zahteva tudi polni penzion za vse, sobno postrežbo in parkirno mesto v sklopu hotela,« pravi vir za Kurir.rs, ki pozna Senidine zahteve. Hajdarpašićeva ima zahteve tudi po objektu, kjer nastopa. »Pevko morajo ves čas spremljati najmanj štirje varnostniki. Čisto stranišče v bližini zaodrja samo za nastopajoče, veliko pravokotno ogledalo, da se vidi celotna postava, sedem majhnih črnih brisač in paket mokrih in navadnih robčkov. Obvezna je klimatska naprava ali ventilator, temperatura v prostoru pa naj bo 20 stopinj. Obvezen je tudi kombi,« navaja sogovornik.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Senida zahteva finger food (hrano, ki jo jemo z rokami, brez nabodala), svinjina ne sme biti na jedilniku. Obvezni sta dve pollitrski embalaži ustekleničene negazirane vode sobne temperature, led, osem navadnih kozarcev in štirje kozarci za vino. V poštev pridejo tudi plastični kozarci brez reklam. V zakulisju so obvezne tri steklenice vodke ‘Belvedere’, ena steklenica rumene tekile, paket tonika, brusnični sok in limonada. »Na odru prosi za pet steklenic negazirane vode in za pokritje blagovne znamke. Ob upoštevanju vseh stroškov je treba za Senidin nastop nameniti več kot 20.000 evrov, kar pa marsikateri gostinec težko zagotovi, zato so nekateri delali z veliko izgubo,« sklene za omenjeni portal sogovornik, ki se očitno dobro spozna na estradne posle.

103
110 SEK