Šokantna sprememba Bahre iz Ljubezni po domače

05. jul. 2024, ob 14.25
Posodobljeno pred 16 dnevi
246
100 SEK

Bahra Zahirović, dobro poznana oboževalcem hrvaškega resničnostnega šova Ljubezen po domače (Ljubav na selu), je v zadnjem času doživela pomembne prelomnice v svojem življenju. Čeprav se je pogosto smejala pred kamerami in zabavala gledalce, je njena osebna zgodba polna izzivov in težkih trenutkov.

Težko otroštvo in nestanovitno odraslo življenje

Bahra je odraščala v rejniški družini, kar je že od malih nog oblikovalo njeno vzdržljivost in samostojnost. Po končani tekstilni šoli se je osamosvojila in se preselila v najemniško stanovanje. Kljub številnim službam, ki jih je opravljala hkrati, si nikoli ni uspela zagotoviti dovolj visokih prihodkov, da bi lahko pridobila kredit za nakup lastnega doma​.

V zadnjih letih je Bahra pogosto delila svoje stiske z mediji. Selila se je iz najema v najem, brez stalnega doma, kar ji je povzročalo veliko negotovosti in stresa. Kljub vsem težavam pa je vztrajala in se trudila zagotoviti osnovne potrebe zase in za svojo bolno prijateljico, ki je odvisna od njene pomoči​​.

Kljub težkim okoliščinam pa Bahra ni obupala. V svoji predzadnji sezoni šova “Ljubezen na vasi” je ponovno pritegnila pozornost javnosti. Med drugim je sprejela odločitev za krst, kar je bilo zanjo pomemben duhovni mejnik. Njeno sodelovanje v šovu ji je prineslo tudi podporo gledalcev in sotekmovalcev, ki so ji pomagali zbirati sredstva za nakup doma​​.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Bahra je izrazila veliko hvaležnost za vso podporo, ki jo je prejela, vendar je poudarila, da ne želi živeti od miloščine, temveč si želi stabilnosti in možnosti za delo. Njena zgodba je ganila mnoge, kar je privedlo do humanitarnih akcij in donacij v njeno korist​​.

Čeprav Bahra še vedno išče dolgoročne rešitve za svoje stanovanjske težave, ostaja optimistična glede prihodnosti. Njena vztrajnost in borbenost sta navdih mnogim, ki se soočajo s podobnimi izzivi. Bahra si še naprej prizadeva za boljše življenje in verjame, da bo sčasoma našla stabilnost, ki jo tako zelo potrebuje, zdaj jo ponovno išče v novi sezoni oddaje saj pravi da ji od zakramentov manjka poroka. Hkrati je Bahra tudi spremenila svoj videz in izgleda zares fantastično v novi sezoni oddaje.

246
100 SEK