Temu glasbeniku je Janković uredil cepljenje prek vrste

02. mar. 2024, ob 08.01
Posodobljeno pred 25 dnevi
10
70 SEK

V intervju je razkril, da se je naprej cepila žena, potem pa še on.

LJUBLJANA „Moja žena ima visok pritisk, in ko se je začela epidemija covid-19, ji nikjer nismo mogli urediti cepljenja. To nam je omogočil župan Zoran Janković. V Ljubljani,“ je v pogovoru za 24ur.com povedal znani bosanski pevec 61-letni Dino Merlin.

Dvakrat polne Stožice

To je razkril v intervjuju, ki ga je dal pred dvema nastopoma v Ljubljani. Sinoči je prvič razprodal Stožice, danes pa vse ljubitelje njegove glasbe čaka še drugi nastop, takisto v Stožicah.

V intervju je razkril, da se je naprej cepila žena, potem pa še on. Janković je očitno s svojimi vezami in poznanstvi uredil in rešil.

Kdo je Dino Merlin, takole piše Wikipedia:

Edin Dervišhalidović bolj znan kot Dino Merlin, je bosanski tekstopisec in pevec etno popa, zabavne glasbe in pop rocka. Bil je ustanovitelj in vodja skupine Merlin (od leta 1983 naprej), ki je sčasoma postala ena najbolj priljubljenih rock skupin v jugovzhodni Evropi. Dino je eden najbolje prodajanih regionalnih izvajalcev vseh časov, solo kariero je začel leta 1991. V svoji karieri je produciral več albumov, ki so dosegli vrhove lestvic, imel več rekordnih turnej, prejel številne nagrade, vključno s sarajevsko 6. aprilsko nagrado, in je avtor prve državne himne Bosne in Hercegovine, “Jedna si jedina”.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Leta 1999 je Merlin tudi zmagal in zastopal Bosno in Hercegovino na finalu Evrovizije v Jeruzalemu, kjer je osvojil visoko šesto mesto.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona YT

10
70 SEK