Tiago razkril svojo resnico o razhodu s slovensko resničnostno zvezdnico: Hotela je trojček, pa tega ne bi nikoli naredil

06. jun. 2024, ob 18.54
186
130 SEK

Ljubezenska zgodba Tine, spomnili se jo boste iz slovenskega resničnostnega šova Sanjski moški, in Tiaga iz hrvaškega šova Brak na prvu, se je zdela idilična in par je načrtoval skupno prihodnost. Zgodilo se je ravno nasprotno. Na druženju udeležencev tega šova v oddaji, ki so jo predvajali na RTL, so se pojavile številne govorice o ozadju razmerja Tine in Tiaga. Zakaj so se stvari med njima ohladile, niso želeli razkriti, je pa namesto njiju najprej spregovoril Lovre.

Brez težav je povedal tisto, o čemer so vsi govorili v rokavicah, saj mu je že dovolj, da se nekateri delajo za gospode, njega pa predstavljajo kot ‘primitivnega’ kmeta, dokler ne vedo, kako govori o ženskah, ko ni kamer. »Slišal sem, da človek išče trojček z dekletom, s katerim je videti, da je v resni zvezi. Malo sem nor, divji, neumen …, sem pa malo preveč konservativen in sem alergičen na te stvari. Glede tega pa sem res staromoden, tako da bolj staromoden ne morem biti,« je povedal udeleženec šova Lovre. Tiago se je zdaj odločil predstaviti svojo plat zgodbe in za RTL povedal, da je bil presenečen, da je Tina ustvarila lažno zgodbo, da bi ga napadla. »Širjenje govoric med kandidati, da me prikažejo kot lažnivca ali res umazano osebo, ko ve, kako sem ravnal z njo vsak dan v tisti hiši od prvega dne. Ve, da si poskušam ustvariti življenje na Hrvaškem in da sem tukaj že šest let – zakaj bi lagali o nečem tako resnem, tako močnem, kot je to, in to laž še širili drugim kandidatom v eksperimentu?!« je vprašal Tiago. V nadaljevanju je razkril dogodek, ki je pripeljal do te, kot pravi, izmišljene zgodbe.

»Bila sva v dnevni sobi (na usodni večer na njen rojstni dan) in ko je prijateljica odšla, so se mu za hrbtom posmehovali, zakaj noče nekaj začeti z njeno prijateljico, ker bi tam lahko bilo kaj. Potem me je Tina med potjo vprašala: »’Če bi moj prijateljica želela, ali bi pristal na trojček? V šali in ekstrovertiran, kakršen sem, sem rekel da in bil zelo resen, a sem se kmalu nasmehnil in rekel, da se šalim, ker sam nikoli nisem naredil tega in nikoli mi ne bi prišlo na misel, da bi naredil kaj takega, še posebej, ko sem v razmerju, mislim, da nisem bil nikoli tako odprt v tem smislu, čeprav sem imel že priložnosti,« je dodal Tiago, njegova prijateljica pa se je zavedela, o čem govori in se le nasmejal ter dodal, da je Tina povzdignila glas.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

»Resnično sem presenečen, da je nekdo tako lahkomiseln, da ustvari tako hudo laž, ne da bi pomislil na posledice, vendar ne dvomim, da kaj drugega prihaja od nekoga, ki želi igrati žrtev, ko so v resnici stvari zelo drugačne,« je povedal za RTL Tiago.

186
130 SEK