To so prizori priljubljene serije Skrito v raju, ki jih na TV niste videli

21. maj. 2024, ob 09.35
134
130 SEK

Končana je prva sezona slovenske serije Skrito v raju. Serija, ki je dokazala, da Slovenci želimo domačo, originalno produkcijo, je zabeležila odlične rezultate. V povprečju si jo je pogledalo 39 % gledalcev*, na VOYO pa je zabeležila več kot 9 milijonov ogledov. Pleteni topi so zahvaljujoč seriji postali nov modni trend, lokacija snemanja pa je postala izletna destinacija za vse radovedne, ki želijo pokukati v kamp Paradiso.

Spomnimo, Skrito v raju je serija razpeta med idiličnim istrskim kampom Paradiso, kamor se  junaki zatekajo pred vsakodnevnimi obveznostmi, in prestolnico, kjer potekajo umazane zgodbe medicinske mafije. Priznani ljubljanski kirurg Edvard Steiner, ki ga upodablja Aleš Valič, in njegov vnuk Mark Steiner, v čigar čevlje je stopil Matej Zemljič, sta prepričana, da ju čaka nepozabno poletje. A Marka že takoj ob prihodu zadene Kupidova puščica. Zagleda se v privlačno in sproščeno Laro Dolenc, ki jo igra Gaja Filač. Na POP TV kmalu prihaja še druga sezona, ki bo ponudila odgovore na vsa vprašanja.

Kako je videti zakulisje med snemanjem serije, so sedaj z nekaj fotografijami razkrili tudi ustvarjalci. Na fotografijah so igralci, ki se pripravljajo na razne kadre v seriji. »Skupaj smo doživeli veliko smeha, solz, napetih trenutkov in dramatičnih preobratov, so poleg fotografij razkrili ustvarjalci, razkrili pa tudi veselo novico za vse ljubitelje serije, da te čudovite zgodbe še zdaleč ni konec, saj kmalu pride druga sezona!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

»Z izjemnim veseljem in ponosom smo spremljali, kako so gledalci serijo Skrito v raju sprejeli za svojo. Strnili smo vse naše pretekle izkušnje ter ustvarili dnevno serijo z vrhunsko igralsko zasedbo, rajskimi lokacijami in zgodbo, ki pritegne. Ustvarjanje izvirnih lokalnih vsebin vrhunske kakovosti, ki so blizu čim večjemu krogu gledalcev, je naše poslanstvo, zato smo veseli, da nam je to uspelo. Še naprej si bomo prizadevali, da razvijamo in podpiramo domačo produkcijo, domače ustvarjalce, ekipe, slovenske igralce, pisce in režiserje, saj je to tisto, kar naši gledalci najbolj cenijo,« je povedala Danica Knego, direktorica programa na Pro Plus.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Skrito v raju tudi na hrvaški televiziji

S 13. majem je na hrvaškem RTl-u možno gledati slovensko limonado Skrito v raju oziroma Skriveno v raju. Povod za to je seveda uspeh serije pri nas, še kako pomembno pa je omeniti sodelovanje hrvaških igralcev in ekipe pri nastajanju serije. In če smo v Sloveniji 20. maja spremljali zadnji del prve sezone, lahko na televiziji program preprosto premaknemo na hrvaški RTL in serijo gledamo skozi nekakšno drugo luč. Še to,  v času največjega navdušenja je Luka Basi naslovno, in seveda istoimensko, pesem izdal še v hrvaškem jeziku. V prevodu se imenuje Anđeo i vrag.

 

N. D.; Foto: POP TV

134
130 SEK