Tole si misli o Tini Gaber: „Preveč izkorišča položaj in s tem zelo škodi predsedniku vlade!“

10. mar. 2024, ob 16.40
Posodobljeno pred 2 mesecema
88
80 SEK

Prvič so ju videli skupaj na uradni prireditvi februarja 2023 ob praznovanju slovenskega kulturnega praznika.

LJUBLJANA – „Imata pa nekaj skupnega: tako Golob kot Janša sta se v mandatu vlade zaljubila,“ je v intervjuju za Žurnal povedala Mojca Šetinc Pašek, nekdanja poslanka Svobode.

„Ko se je ta zveza zgodila, sem si rekla: ‘Okej, v redu’. V osebna življenja ljudi se ne vtikam. Je pa velika razlika med Robertom Golobom in ostalimi politiki, ki so bili premierji in so imeli podobne zgodbe. Tudi drugi so imeli svoje zasebne spremljevalke, partnerke, žene in tako naprej. Nenazadnje gospod Janez Drnovšek, Tone Rop, Borut Pahor, Janez Janša, Miro Cerar, ampak nihče teh partnerk ni izpostavljal v javnosti na tak način, kot se to dogaja zdaj. Oziroma se partnerka ni tako vpletala in bila tako zelo osebno ambiciozna, da bi želela izpostavljati svoje delo preko dela svojega partnerja.  Tukaj pa se žal odvija prav to. Po mojem mnenju partnerka Roberta Goloba preveč izkorišča položaj partnerke predsednika vlade in s tem zelo škodi partnerju, predsedniku vlade. S tem načenja njegovo podobo resne in kredibilne osebe. Janša nikoli ni prestopil te meje, tudi ne Pahor, še manj Drnovšek,“ je jasno povedala nekdanja novinarka, danes pa poslanka.

Robert Golob, aktualni predsednik slovenske vlade, in Tina Gaber od decembra 2022 živita skupaj v Ljubljani z dvema od treh Golobovih otrok. Prvič so ju videli skupaj na uradni prireditvi februarja 2023 ob praznovanju slovenskega kulturnega praznika. Robert Golob je Tino opisal kot čustveno, strastno in zagovornico pravic ranljivih in živali. Kljub pozornosti javnosti meni, da mora zasebno življenje, še posebej otrokovo, ostati osebno in ne preveč izpostavljeno javnosti. Njuno razmerje je poželo veliko zanimanja, na uradnih dogodkih pa tega ne skrivata več, o zvezi zapiše umetna inteligenca.

Pripravil: Nadlani.si.
Foto: Zajem zaslona

88
80 SEK