Tragično! Zvezdnik nove slovenske serije se je moral posloviti od dveh hčera

12. feb. 2024, ob 19.14
Posodobljeno pred 2 mesecema
68
60 SEK

Gledališkega, televizijskega in filmskega igralca Gabra K. Trseglav v teh dneh spremljamo v novi slovenski seriji Skrito v raju. Pred leti je doživel osebno tragedijo, dvakrat je okusil bolečo izgubo otroka.  Čeprav o zasebnosti nerad govori, je pred časom za revijo Lady na kratko spregovoril o tem, da je štirikrat postal očka. »Dve hčerki sta z nami, dve pa sta žal pokojni, ena je umrla v osmem mesecu nosečnosti, druga stara skoraj pol leta, zdaj bi bili stari 10 in 13 let. Z ženo sva si vedno želela dva otroka. Zdaj imava štiri hčerke,« je povedal z bolečino v glasu.

Skrito v raju

Nova originalna serija Skrito v raju je tokrat razpeta med idiličnim istrskim kampom Paradiso, kamor se naši novi junaki zatekajo pred vsakodnevnimi obveznostmi, in prestolnico, kjer potekajo umazane zgodbe medicinske mafije. Priznani ljubljanski kirurg Edvard Steiner, ki ga upodablja Aleš Valič, in njegov vnuk Mark Steiner, v čigar čevlje je stopil izklesani Matej Zemljič, sta prepričana, da ju čaka nepozabno poletje. A Marka že takoj ob prihodu zadene Kupidova puščica. Zagleda se v privlačno in sproščeno Laro Dolenc, ki jo je vrhunsko poosebila ena in edina Gaja Filač.

Kaj se dogaja!? Gledalci pa jezni zaradi nove slovenske serije, POP TV pa razkril veselo novico

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

N. D.; Foto: POP TV

68
60 SEK