Uf, ste slišali kaj je Petra Kerčmar zabrusila Janiju Muhiču v studiu?

2
100 SEK

Poročali smo že, da priljubljena televizijska voditelja Petra Kerčmar in Jani Muhič vodita poročila na POP TV skupaj  že deset let. Sedaj so na Instagramu objavili še v videoposnetek, v katerem sta med drugim povedala, kaj se dogaja med snemanjem oddaje. Jani se je ob tem pošalil, da bi bilo po desetih letih počasi že dovolj njunega skupnega vodenja, a je Petra nanj usmerila prst in mu zabičala: »Ne boš me zamenjal«. V posnetku sta med drugim še dejala, da včasih ne vesta, kdo bo začel z vodenjem poroči, a na koncu vse dobro speljeta.  »Če bi to snemali, bi lahko posneli še dve oddaji. Toliko imava za povedati,« pa se je o zanimivi pripetljajih med prispevki, ki se zgodijo ko ju kamere ne snemajo, nasmejal Jani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

Kdo je Jani Muhič?

Jani Muhič prihaja iz Novega mesta in je slovenski novinar, televizijski voditelj, nekoč pa je bil ljubiteljski igralec. Kot navaja wikipedia je v  medijski svet  vstopil leta 1992 na regionalni radijski postaji Studio D Novo mesto, sodeloval je tudi pri pripravi nekaj oddaj na lokalni televiziji Vaš kanal v Novem mestu. Bil je amaterski igralec v Gledališču Prečna, sodeloval v petih nizko proračunskih dolenjskih komedijah, kjer je igral skupaj z Francijem Kekom: Klinika, Spomini mame Manke, Milice, Milice 2 in Na svoji Vesni.

Na POP TV dela od leta 2001. Najprej je pripravljal radijske novice 24UR, med letoma 2003 in 2007 je deloval kot televizijski novinar, njegovo področje pa so bile predvsem kriminalne zgodbe, korupcijske afere, policija, vojska in mednarodne misije … Leta 2007 je bil prvi ustvarjalec novo uvedene večerne informativne oddaje 24UR zvečer. Bil je prvi voditelj večernih poročil, z malo številčno ekipo so v dobrem letu dni dosegli najvišjo gledanost večernih informativnih oddaj v Sloveniji. 15. novembra 2012 pa je začel s Petro Kerčmar voditi osrednjo informativno oddajo televizije 24UR.

»Stara sem 41 let in sem devica, v življenju sem poljubila dva fanta«

Med drugim je tudi član dobrodelnega Lions kluba Novo mesto, kjer je gonilna sila humanitarnega projekta Donirana hrana, s katerim v Novem mestu vsak večer po trgovskih centrih poberejo popolnoma neoporečno hrano, ki bi zaradi predpisov morala stran, in jo naslednje jutro razdelijo pomoči potrebnim.

N. D.; Foto: POP TV

2
100 SEK