Uf, toliko za zasebni nastop računa Špela Grošelj, to ji je izračunala numerologinja

30. jun. 2024, ob 08.38
Posodobljeno pred 21 dnevi
9778
60 SEK

V Sloveniji cene pevskih nastopov večinoma ostajajo neznanka, kar potrjuje tudi pevka Špela Grošelj. Kot je razkrila za Žurnal24, se je odločila, da bo javno spregovorila o tem, koliko računa za svoje nastope na zasebnih zabavah. Špela za trideset do štirideset minutni nastop brez banda zaračuna 777 evrov. “Ljudje mislijo, da to stane 100 ali 200 evrov. To ni res,” je poudarila pevka.

Razmišlja tudi o tem, da bi cene objavila na svoji spletni strani, podobno kot to počneta Uroš in Tjaša Steklasa za svoja video voščila. Ob tem je zgrožena nad dejstvom, da danes ljudje mislijo, da je vse zastonj: “Prosijo me za posnetek, ki ga posnamem kot presenečenje za nekoga, ki ima rojstni dan. Tudi to ima svojo ceno, v to investiram svoj čas, energijo, kreativnost in to ni zastonj.”

Cena 777 evrov pa ni naključje. Kot je pojasnila Špela za omenjeni medij, je ta znesek izračunala znana numerologinja Lili Sorum, ki je njena redna svetovalka. Ob tem je še dodala, da skrbno varčuje svojo energijo za stvari, ki ji nekaj pomenijo in jo izpopolnjujejo. Februarja je bila zaradi številnih obveznosti preveč zaposlena za resno zvezo, a ali ji bo vroče poletje prineslo romantično ljubezen, pa bo pokazal čas.

N. D.; Foto: Instagram / spelagroselj

9778
60 SEK