Uf, vedeževalec Blaž napovedal zmagovalca Evrovizije

1
90 SEK

Skupina Joker Out je v televizijski oddaji Misija Liverpool premierno predstavila skladbo Carpe Diem, s katero bodo Slovenijo maja zastopali na evrovizijskem izboru v Liverpoolu. RTV Slovenija je namreč letos namesto izbora Ema evrovizijskega predstavnika izbrala na interni način. Petčlanska zasedba, v kateri so Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas) in Jure Maček (bobni), so skladbo izvedli po tem, ko so jo ustvarili v hamburškem studiu s producentom Žaretom Pakom, ob tem pa so predstavili tudi videospot, ki je nastal v Ljubljani. Skladba Carpe Diem je od vseh pesmi, ki so jih ustvarili doslej, najbolj evrovizijska, so povedali člani zasedbe. V njej med drugim sporočajo, da ne bodo sodelovali pri ‘igri sovraštva’.

Zmagovalka bo Norveška?

Medtem pa znani slovenski vedeževalec napoveduje zmagovalca Evrovizije, po njegovem mnenju naj bi bila to Norveška z Alessandro in njeno Queen of Kings. Gre za norveško-italijanska pevko in tekstopisko, ki je leta 2022 je tekmovala v sedmi sezoni oddaje The Voice – Norges beste stemme in se uvrstila v zaključni del šova.

Kdo je vedeževalec Blaž?

»Gospod Blaž je najbolj znan slovenski vedeževalec, ki se že od rojstva ukvarja z vedeževanjem. Vedežuje iz tarot in ciganskih kart. ​Direktno napove prihodnost in je eden redkih jasnovidcev, ki vam bo napovedal pravo resnico! Brez problema pove dobre in slabe stvari. Odstranjuje negativno energijo in z močno ljubezensko magijo vrača partnerja. Ne obljublja čudežev čeprav se zgodijo. Če želite spremeniti življenje na boljše, bo za vas naredil ritual blagostanja. Težave se same rešile ne bodo. Ne dolgovezi, ampak pove bistvo in takoj ko bo zaslišal vaš glas, bo vedel kakšna usoda vas čaka in kaj vam je namenjeno v tem trenutku,« o slovenskem jasnovidcu piše na njegovi spletni strani.

Najboljši robotski sesalnik in zakaj si ga boste želeli

Vedeževalec Blaž šokiral gledalko Tino, klicala je nazaj in potrdila, da je noseča

N. D.; Foto: youtube

1
90 SEK