V Poroki na prvi pogled gledalci samo debelo gledali: kako so lahko združili ta par?

16. mar. 2024, ob 07.51
54
110 SEK

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled so strokovnjaki združili še peti par, Rudija in Marjetko. Kot so razkrili strokovnjaki, je bila združitev parčka zanje lahka.

Oba že prevarana

Par se je prvi videl pred matičarjem, tako ženin kot nevesta sta bila drug z drugim vidno zadovoljna in pripravljena na eksperiment. Da je Rudi nekoliko manjši od Marjetke, ju ni motilo. Prav tako nista poudarjala razlike med leti, Marjetka je namreč pet let starejša. »Lep občutek je, ko hodiš proti oltarju, ne veš, kaj te tam čaka, potem pa zagledaš njega, celega sramežljivega in simpatičnega,« je priznala Marjetka, ko je prvič videla svojega ženina. Tudi Rudi je bil navdušen. Strokovnjakinja je v šovu omenila, da sta oba doživela prevaro v preteklih vezah.

Začetna navdušenost malce splahnela, komentarji pa …

Na družbenih omrežjih pa so se že pojavila prva negodovanja glede združitve petega para. Nekateri so bili namreč mnenja, da par nikakor ne sodi skupaj. Spet drugi menijo, da je Rudi zelo dober človek in da si zasluži dobro žensko.

»Njej se tako mudi, ker je s časom in leti obremenjena. Je kot Trnuljčica, zdaj pa nujno otroka že včeraj,« se je glasil eden izmed izmed ne ravno prijetnih komentarjev. »Ta dva pa niti slučajno nista za skupaj. Kaki so to strokovnjaki …«; »Me zanima, koliko ljudi se prijavi na te poroke … ali res tako malo, da je praktično nemogoče najti en kompatibilen par …«; »Te ženski se z avijona vidi, da je pravi hudič  … ta mali revež pa bo naj*** ob taki tečni ženski za vsak drek mu teži se ne čudim zakaj je noben ne želi oz.zakaj je pri 42 samska … Sej te strokovnjaki so pa tudi smešni noben par ne paše skupaj niti eden.«

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Po poročni noči sta se odpravila na poročno potovanje v Benetke, kjer pa je začetna navdušenost malce splahnela. »Bojim se, da sem v življenju spet srečala nekoga, ki ne ve, kaj bi rad. Meni bodo spet leta šla, kot so mi že šla. Škoda let,« je bila po pogovoru ob kozarcu vina zaskrbljena Marjetka, saj si želi moškega, ki bi dajal pobude in ne le sledil nje. Steklo ni niti med romantično večerjo in Rudi že dvomi, ali je res pravi moški za Marjetko, športnik kot si ga želi.

N. D.; Foto: Planet TV

 

54
110 SEK