Vau, razkrito, kaj sodnik MasterChefa Slovenija in njegova družina seli posel

06. maj. 2024, ob 13.33
30
80 SEK

Družina Jezeršek, gledalci zagotovo poznate Luko Jezerška, ki ga spremljamo v kuharskem šovu MasterChef, že v Sloveniji deluje na številnih lokacijah, pod njihovim okriljem deluje tudi Pivnica Union. Zdaj pa so potrdili, da svoj posel selijo tudi v sosednjo Avstrijo, kjer bodo očitno nadaljevali kulinarično zgodbo, ki je v Sloveniji že dobro utečena.

»Navdušujoče novice! Z veseljem sporočamo, da Jezerškovi z majem prevzemamo vodenje edinstvene grajske restavracije, kavarne in hotela Weingut Burg Taggenbrunn na avstrijskem Koroškem. Začenjamo novo grajsko poglavje in z njim prinašamo sveže ideje, kreativnost ter vrhunsko kulinarično doživetje. Zato ob tej priložnosti v svoje vrste vabimo nove sodelavce, ki bodo skupaj z nami soustvarjali nepozabne kulinarične trenutke za naše goste. Če imaš strast do gostinstva, željo po ustvarjanju nepozabnih doživetij in si želiš delati v čarobnem okolju, te vabimo, da se nam pridružiš,« so zapisali in potrdili, da že iščejo ekipo ob tem pa dodali, da se je restavracija sicer že odprla, a da gre za začetno fazo odprtja in da ob tem prosijo za razumevanje in podporo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jezeršek (@jezersekcatering)

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

MasterChef pretekli teden ni bilo bo na sporedu. »Obveščamo vas, da naslednji teden odpade šov MasterChef Slovenija! Namesto tega bomo v prazničnem prvomajskem tednu predvajali prvo sezono srbske serije Toma. Ne skrbite, MasterChef Slovenija se na POP TV vrača 6. maja. Tudi najboljši kuharski mojstri si zaslužijo odmor, kajne?« so sporočili na uradnem profilu kuharskega šova. Priljubljeni šov se bo tako po zasluženem oddihu in prvomajskih praznikih vrnil na POP TV, in sicer 6. maja.

N. D.; Foto: POP TV

30
80 SEK