Znana igralca 10 let po ločitvi še zmeraj zelo povezana

07. apr. 2024, ob 08.23
7
140 SEK

Včasih sta skupaj igrala zaljubljenca pred malimi ekrani, potem pa je njuna ljubezen prerasla ekrane. Gaby Espino in Jencarlos Canela sta veljala za enega izmed najlepših in najbolj povezanih parov v svetu mehiškega šovbiznisa, v razmerju se jima je rodil tudi sin Nickolas. Čeprav se je njuna ljubezen končala že pred več kot desetimi leti, pa sta Gaby in Jen v prvi vrsti velika prijatelja, ki ju bo zmeraj povezovala ljubezen do sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Espino (@gabyespino)

Gaby Espino je v odličnem trenutku, saj je pravkar izdala tretji del serije TheGame of Keys, v kateri ima glavno vlogo. O tem novem poklicnem izzivu, ki jo je večkrat postavil na preizkušnjo, je Gaby spregovorila za Hola o svojem sodelovanju v seriji poleg drugih tem, kot sta njena samskost in dejstvo, da ima doma dva najstniška otroka, spregovorila pa je tudi o trenutnem odnosu z bivšim partnerjem Jencarlosom.

Pred kratkim sta se Gaby in Jencarlos srečala na praznovanju Nickovega 12. rojstnega dne in pokazala, da imata kot starša še zmeraj ogromno skupno vez,kljub temu, da se je njuna zveza že zdavnaj končala, minilo je namreč že 10 let. Nobena skrivnost pa ni tudi dejstvo, da ima Jen neizmerno rad Oriano, hčerko, ki jo ima Gaby še iz svojega prejšnjega razmerja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JENCARLOS (@jencarlosmusic)

Čeprav Jencarlos ni biološki oče ‘Ori’, jo je igralec in pevec spoznal, ko je bila šele triletna punčka, torej v času, ko je bil v razmerju z Gaby, posledično pa je sodeloval pri njeni vzgoji. Ko sta se z igralko leta 2014 razšla, je Jen ostal prisoten v otrokovih življenjih, saj so skupaj preživljali praktično vse posebne datume, kot so božič, rojstni dnevi, šolske prireditve in celo Orianine ure vožnje, ko je pred kratkim opravljala vozniški izpit.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Gaby je v uvodu dejala, da je trenutno zelo srečna samska in da skrbi za veliko stvari, za svoje poklicno in zasebno življenje. Priznala je tudi, da zaenkrat tisti pravi še ni prišel, a da je prepričana, da ga bo vesolje nekoč pripravilo tudi zanjo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Espino (@gabyespino)

Ob vprašanju, da z Jenom veljata za pravi zgled, po katerem bi morali delovati vsi ločeni starši, je Gaby odgovorila: ”Ja, in tako bo ostalo za vse življenje. Včasih je med nama obstajala partnerska ljubezen, iz katere se je rodil Nick. Ta ljubezen se je kasneje zgolj preoblikovala, še zmeraj smo družina in vedno bomo.”

Za zaključek je povedala še to, da so dejansko takšni, kot jih mediji očitno vidijo: ”Resnično imamo tisto sokrivdo, o kateri govorite. To pomeni, da je odnos pošten in iskren. In na koncu je najpomembneje, da kot družina poskrbimo zase in poskrbimo za duševno zdravje najinih otrok in njunostabilnost. In tako delujeva od prvega dneva od ločitve.”

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

7
140 SEK