Znana Slovenka razkrila, da je noseča: Oče bo še izvedel, a ima že družino

12. jun. 2024, ob 18.07
Posodobljeno pred 25 dnevi
259
90 SEK

Starleta je veselo novico potrdila in razkrila, kaj se dogaja z očetom njenega otroka.

Kontroverzna slovenska zvezdnica, tudi nekdanja udeleženka resničnostnega šova Zadruga, Denise Dame, je šokirala javnost z objavo na družbenem omrežju Instagram, v kateri je razkrila, da je noseča. Denis, znana po svojih provokativnih nastopih in škandalih, je z zadnjo novico zato presenetila mnoge. Prek Instagrama je namreč delila sliko pozitivnega testa nosečnosti, skupaj z laboratorijskimi izvidi, ki potrjujejo, da pričakuje otroka. Navdušena in presenečena nad takšnim razvojem situacije, je priznala, da nosečnosti ni načrtovala in da je s to novico presenetila samo sebe.

»Imam samo en jajčnik, nisem pazila, mislila sem, da je nemogoče zanositi. Nisem načrtovala zanositve in ta novica me je res ujela nepripravljeno. Cikel mi je zamujal in danes sem opravila teste, ki so potrdili, da pričakujem otroka,« je povedala srbskim medijem. Ta novica je med njenimi sledilci na družbenih omrežjih sprožila številne odzive, nekateri so izrazili podporo, drugi presenečenje in dvome. Kljub temu je Denise odločena, da se bo soočila z novo vlogo matere in svojemu bodočemu otroku zagotovila vse, kar potrebuje. Na vprašanje, ali je v zvezi z otrokovim očetom in ali ta ve za nosečnost, je odgovorila: »Ne ve, bo izvedel, družino že ima. Ni še čas za čestitke, le odločiti se moram, kaj bom naredila glede nosečnosti.«

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denise Dame (@denisedameofficiel)

Denise Dame je sicer postala znana predvsem zaradi svojih kontroverznih in provokativnih videov na družbenih omrežjih, kot sta YouTube in Instagram. Njeni videoposnetki pogosto vključujejo izzivalne vsebine in so namenjeni pridobivanju pozornosti. Denise Dame si je ustvarila prepoznaven imidž z eksplicitnimi izrazi in nenavadnim vedenjem, kar je pritegnilo veliko število sledilcev, pa tudi kritikov.

N. D.; Foto: YouTube

259
90 SEK