Znani obraz iz POP TV-ja zavit v črnino: Težko najdem besede, ki bi opisale, kaj vse si pomenila za vse nas …

03. feb. 2024, ob 08.54
15
140 SEK

Plesalka Jagoda Batagelj, spomnili se je boste iz šova Zvezde plešejo, se je na Instagramu poslovila od svoje babice. Z ganljivim zapisom je povzela njeno življenje ter med drugim zapisala, da je bila hvaležna za vsak dan svojega življenja.

Slovenska plesalka je sicer v omenjene, šovu leta 2017 v šovu plesala z glasbenikom Jernejem Tozonom, članom skupine Čuki, leta 2018 pa z glasbenikom Dejanom Krajncem

Vse si znala, čisto vse …

»Babi … Tvoj glas… nenadomestljiv… nežen, prijazen, tak, ki je pobožal dušo vsakega, ki si ga nagovorila … Tvoje roke…. Čudežne… vse si znala, čisto vse… vsakemu iz naše družine si spletla pulover, in ne samo enega… pa kapo, rokavice, nogavice… šal. Vse s toliko ljubezni… ljubezni, ki nas bo grela brezmejno in za vedno.

Bila si kraljica križank…

Spomnim se, kako si z golimi rokami mešala solato… in me učila, kako je tako zmešana najboljša… in res je bila… pa ne samo solata… lunce, štrudlji, sarme, sandijeva palačinka… koliko stvari me spomni nate…. Neskončno stvari. In prav je tako…. Povsod si… in povsod boš ostala, za vedno. Pa križanke…. Bila si kraljica križank … koliko znanja… neprecenljivo. Bila si večna učenka, zbirateljica, naše zavetišče in naše stičišče… in tudi to boš ostala, za vedno. Težko najdem besede, ki bi opisale, kaj vse si pomenila za vse nas…. Bila si veliko več, ko si lahko predstavljaš. Bila si naša učiteljica in naša opora, vedno ko smo te potrebovali…. bila si naš dom.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

In že samo beseda “Babi” je v naših srcih za vedno vtisnjena, kot najbolj mehka, sončna in najbolj ljubeča… Imela si težko otroštvo, ki je poskrbelo za to, da si za vedno ostala skromna…. Spomnim se, kako si razdvajala sloje prtičkov, ker se ti je zdelo potratno, da ima prtiček več slojev…. In kako prav si imela…. Mi se po večini ne zavedamo v kakšni blaginji živimo… ti pa si se vsak dan tega zavedala in si bila hvaležna za vsako jabolko, za vsak kos kruha in za vsak sloj prtička…. In prav ta hvaležnost te je delala izjemno in nenadomestljivo.

Mislim, da si vedela in čutila, kako zelo smo te občudovali

Želim si, da bi vsi mi znali biti tako skromni in tako hvaležni, kot si bila ti… Mislim, da si vedela in čutila, kako zelo smo te občudovali in kako zelo smo te imeli radi. Za nas boš za vedno vzornica… Moja velika želja je, da bom nekoč takšna super babi in super nana kot si bila ti… Zanimivo in lepo je pa to, da pravzaprav sploh nimam občutka, da si nas zapustila… čutim, kot da si se le preselila še bližje, v naša srca, kjer boš živela naprej za vse večne čase Rada te imam… od nekdaj in za vedno.«

Zapisi sožalja

Na njeno objavo so se odzvali številni, tudi znani obrazi, ki so plesalki izrekli sožalje in ji zapisali tolažilne besede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jagoda Batagelj (@jagodabatagelj)

N. D.; Foto: Shutterstock

 

15
140 SEK