Benjaminu Šešku želijo ‘zmešati glavo’! Ponujajo mu kar 30 milijonov evrov na leto!

21. maj. 2024, ob 10.01
Posodobljeno pred 25 dnevi
32
110 SEK

Mladi slovenski nogometni talent Benjamin Šeško je trenutno tarča dveh klubov iz Savdske Arabije, ki mu ponujata finančne pogoje, kakršnih še ni videl noben slovenski nogometaš. Po izjemni debitantski sezoni v Leipzigu, kjer je blestel s sedmimi zaporednimi zadetki, je zanimanje za Šeška doseglo vrhunec.

Al Hilal in Al Ahli, oba kluba iz Savdske Arabije, sta pripravljena Benjaminu Šešku ponuditi neverjetne finančne pogoje, s plačo med 25 in 30 milijonov evrov na leto ter zajetnim bonusom v višini 20 milijonov evrov. Al Ahli, kjer je trener njegov nekdanji mentor iz Salzburga Matthias Jaissle, naj bi bil še posebej zainteresiran za mladega slovenskega reprezentanta.

Poleg savdijskih klubov so za Šeška zainteresirani tudi številni elitni evropski klubi, vključno z Arsenalom, Manchester Unitedom, Chelseajem, Liverpoolom in AC Milanom. Leipzig, njegov trenutni klub, je prav tako reagiral na povečano zanimanje in je Šešku pripravljen ponuditi novo, boljšo pogodbo ter ključno vlogo v ekipi, da bi ga zadržali vsaj še za eno sezono.

Kljub vsemu dogajanju okoli njega, Šeško ostaja osredotočen na regeneracijo in priprave na prihajajoče evropsko prvenstvo, kjer bo prvič nastopil za slovensko reprezentanco. Mladi napadalec je trdno odločen, da bo nadaljeval svojo kariero postopoma, kar pomeni, da je odhod v Savdsko Arabijo ta trenutek manj verjeten.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Po naših informacijah Šeško še ni sprejel dokončne odločitve glede svoje prihodnosti. Na mizi ima več opcij, vključno z možnostjo ostanka v Leipzigu ali prestopa v enega od elitnih klubov angleške Premier League. Kljub temu, da je najmanj verjeten odhod v Savdsko Arabijo, bogati klubi iz te države še naprej igrajo na svojo najmočnejšo karto – fenomenalne finančne pogoje, ki jih je težko prezreti.

Benjamin Šeško je v zadnjem času postal eno najbolj vročih imen v svetu nogometa. Njegov talent in potencial sta pritegnila pozornost velikih evropskih klubov, medtem ko bogati savdijski klubi upajo, da ga bodo premamili z neverjetnimi finančnimi pogoji. Ne glede na to, kje bo nadaljeval svojo kariero, je jasno, da ima pred seboj svetlo prihodnost.

Savdski klubi se zavedajo, da finančne ponudbe, ki jih lahko zagotovijo, prinašajo veliko privlačnost. Vse oči so zdaj uprte v mladega napadalca, ki bo svojo odločitev o prihodnosti verjetno sprejel še pred začetkom evropskega prvenstva.

 

32
110 SEK