Dončićev Dallas šokiral z napisom v slovenščini: “Pravi MVP!”

11. apr. 2024, ob 07.48
Posodobljeno pred 24 dnevi
61
60 SEK

Luka je v tem hipu 1. strelec lige (33.9 točke na tekmo) ter 2. podajalec (9.8). Luka je tudi na 2. mestu po številu doseženih trojk (284).

DALLAS – „Luka bi si stoodstotno zaslužil MVP nagrado. A o tem, bodimo iskreni, ne odločam jaz,“ je pred dnevi izjavi Nikola Jokić, igralec Denverja in prvi kandidat za nagrado za najkoristnejšega košarkarja Lige NBA.

Za petami mu je Luka Dončić, do konca rednega dela je še nekaj tekem rednega dela. Luka in Dallas zmagujeta, nocoj so s 111:92 premagali Miami. Dončić je k zmagi dodal 29 točk ter po devet skokov in podaj.

Luka Dončić je v tem hipu 1. strelec lige (33.9 točke na tekmo) ter 2. podajalec (9.8). Luka je tudi na 2. mestu po številu doseženih trojk (284).

Se pa tudi v Dallasu zavedajo, da morda Luke novinarji ne bodo izbrali za najboljšega. Zato se v Dallasu trudijo na vsakem koraku pokazati, da si naziv MVP zasluži prav Luka.

Zato so danes na tekmi vsi igralci in člani strokovnega štaba nosili majice z napisom PRAVI MVP. Tudi trener Jason Kidd je v tej majici poziral po novinarski konferenci.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

61
60 SEK