• 28.22C Novo mesto
  • 12:52
  • Sre, 12.08.2020

Dragonsi udarili po prestopu Kronavetra! »Ob spremljavi dvojnega Jägermaistra odkrito govorijo o resnični ljubezni do Olimpije, kmetih v Mariboru, pijancu Zahoviču«

Vodilni igralec Olimpije v zadnjih sezonah, 32-letni Rok Kronaveter, se vrača v svoje rodno mesto. Z NK Maribor je podpisal pogodbo do 2021. Kmalu po objavi novice je navijaška skupina GreenDragons je na svojem Facebook profilu objavila sila oster sestavek, s katerim je po Kronavetru udarila z vsemi topovi:

Krona žabar spet ni razočaral! 

Znano dejstvo je, da Dragonsi bolj kot gole, cenimo pravo vrednost ljudi, ki nosijo naš dres. Pravih, takšnih, ki naš klub spremljajo goreče tudi, ko se borijo v dresih drugih klubov je v zadnjih letih kar nekaj. 

Na drugi strani pa so »profesionalci«, katerih največji domet je provinca. Takšni, ki zaradi lastne omejenosti v glavah ne pridejo v ekipo moštva in potem iščejo na gostovanju kino dvorano. Takšni, ki ob spremljavi dvojnega Jägermaistra odkrito govorijo o resnični ljubezni do Olimpije, kmetih v Mariboru, pijancu Zahoviču in čez noč postanejo glavni igralci Maribora in idoli tribun v Ljudskem vrtu. Potem pa je tukaj Rok Kronaveter, ki ga pravi navijači Olimpije nismo začutili že od prvega dne, ko je prišel v sveti klub. 

Lahko bi dal še 20 golov za naslov prvaka, lahko bi bil daleč najboljši igralec Olimpije, pa to še vedno ne spremeni dejstva, da je bil eden najbolj nepriljubljenih nogometašev Olimpije v celotni zgodovini. 

Krona žabar spet ni razočaral!

Znano dejstvo je, da Dragonsi bolj kot gole, cenimo pravo vrednost ljudi, ki nosijo naš…

Objavil/a Green Dragons Ljubljana dne Ponedeljek, 03. junij 2019

 

NaDlani.si; Foto: youtube